Atsakymai

  1. 2

    esu gimdziusi tris kartus,mano nuomone tokia ,jei viskas gerai tai ir paprastoje ligonineje gerai,bet jei yra kokios komplikacijos,tai ir privacioje gali but blogai,dar ir pinigus gerus nuplesia.
    jei valstyb.ligonineje duosite tiek kiek privat.tai apsokines kaip princeses,viskuo pasirupins.

    okse0711

  2. 2

    na ziurint kaip rupinasi, as lankiausi poliklinikoje ir man labai patiko :) jei kas butu negerai tai eiciau privaciai

    kristale

  3. 2

    as iki gimdimo lankiausi poliklinikoje ir man patiko pas savo ginekologe.

    mamyciuke

  4. 2

    as abu nestumus lankiausi poliklinikoje, prieziuros pakako... manau geriausia lankytis ten kur paciai atrodo, kad geriau...

    neringa1981

  5. 1

    i poliklinika jei nera jokiu blogumu

    Auksare

  6. 1

    Einu i valdiska,ir visai maloniai su manim ten elgiasi daro daug tyrimu,ekoskopijas paaiskina parodo leliuka, o gimdyt labai noreciau vandeny ,tad uz tai nepagaileciau pinigeliu

    gerimanta

  7. 1

    Pritariu oksei0711, pinigai siuo atveju mazai kuo gali pagelbeti, teko ne viena pazistama isklausyti, o pacios praktika rodo kad vis tik eiti i privacia neapsimoka. Vaiksciojau i privacia nieko ypatinga mazai ziurejo i mano, kaip su rizika esancios sveikata, nesidomejo ar man nepersunku dirbti darbe, zodziu judejau i prieki kaip su nekomplikuoti gimdymu, tad nutraukiau apsilankymus pas gydytojus, nes vis tik nepatogumai dideli buvo siuncia tyrimus i savo polikl ir dar eini pas juos, beprasmiska - skelbiasi daro visus tyrimus, taigi nuejau gimdyti i valstyb ligonine, ten istyre ir deja gimdziau komplikuotai, tad sekanti karta - visa nestuma as isvaiksciojau poliklinikoje - nieks man nesisypsojo, taciau priziurejo ir siuntimu ne viena gavau gultis i ligonine ir tyrtis, taip kad aciu gydytojams, kurie dar geba dirbti su savo sazine. Gidymas irgi antras buvo komplikuotas ir su didele rizikos grupe, taciau skirtumas tas, kad ejau is polikl su pilnu irasu, kad stebeti turi o ne kaip pirma syki. Stai ir moralas moki ping renkiesi kad tave stebetu - o buna ir atvirksciai!! Sekmes renkantis!!

    terra

  8. 1

    lankausi poliklinikoj uztenka prieziuros:)

    ikmeskute

  9. 1

    as ejau i poliklinika...bet jej nelabai pasitiki savo daktaru tai gali privaciai.gymditi vistek is anksto susitari su daktaru ir tai kainuoja ne pigiai,bet jejgu pas tave niekomplikuotas nestumas ir gerai jautesi,tai gali is anksto nesusitarinet,kaip pvz dariau as,nors vistek man isejo 300 lt .viskas priklauso nuo jusu kisenes :)

    dominika

  10. 1

    as lankausi poliklynikoje ir kolkas viskas gerai ir prieziura ir informacijos gaunu uztektinai

    pumpurelis