• 11ats.

    Kirpyklos UK. Kokie atsiliepimai? Kainos plauku kirpimo?

    Kur lankotes Uk kirpyklose? Plauku dazymo? Noreciau susirasti vietoje kur nors, nes siaip visada vaziuoju i lietuva situo reikalu. :( Laukiu jusu atsiliepimu :)

    melaGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As nesirinkau dazu,nes as daziausi LT sruogelem visada ir dazydavo milteliais ten kazkokiais, nes mano plaukai sviesus, tai tu milteliu tik 2 rusys buna. Tai cia uk is karto pamate kuom mane dazydavo ir jie paklause ar as noriu ta pacia spalva,nes jei kitais dazais tai matytusi skirtingos spalvos, o as nenoriu atrodyti kaip vista. nes tos sruogeles labai naturaliai atrodo. O dazo ir kerpa kaip ir visur apie 2val. O 70svaru kartu paemus nera gal labai brangu cia uk, nes as einu pas kirpeja kas 4-5 menesius, man dazniau nereikia, nes plaukai letai auga ir sruogeles naturaliai atrodo ir nesimato kaip ataugineja. O beje 70svaru kai dazo tau visa galva. Bet nereikia kiekviena karta atejus dazyti visos galvos, as kas antra karta dazau puse galvos ir moku su kirpimu 50svaru tik.

    Jurgela

  2. 2

    Cia labai daug lankosi mamyciu ir nemamyciu gyvenanciu UK. Labai puikus klausimas 'mela'!

    As lankausi Toni&Guy kirpyklose, jos nepigios, pakirpimas apie 40svaru kainuoja, bet as dar dazausi sruogelem sviesiom visa galva arba puse, tai kartu sumoku apie 70svaru. Zinokit buvau nuejus i pigesne, bet nepatiko. O beje, anglu kirpejai labai gerai dazo sruogelem per folija. Kiek Lietuvoj isbandziau kirpeju, tai man cia labiausiai patinka, nes anglu kirpejai kitoki stiliu turi tiek kirpime tiek dazyme.

    Jurgela

  3. 2

    as tai einu pas pazystama tai uz dazyma ir kirpima 40 svaru, yra daug lietuvisku kirpyklu kur tikrai gerai kerpa, tik reikia issirinkti o kainos yra visur skirtingos!

    cindy

  4. 1

    :DDDD Ok saule. Man irgi svarbi si tema , ne tau vienai.

    naujokele

  5. 1

    Ko cia atsakineji uz mane velniukste :D Ateik i skype

    mela

  6. 1

    Netoli musu yra toni&guy. Siaip as ju priemones plaukams naudoju-tikrai labai kokybiskos !
    70 svaru daugoka, o kaip del dazu? Kokiais dazais dazo? Kokius tu renkiesi?
    As va buten irgi noriu sruogeliu, niekada dar nesu daziusi plauku-todel bijau ka sugadinti.Kiek truko laiko kaip tau tvarke plaukus? :)

    mela

  7. 1

    Lankausi pas lietuve kirpeja jau kelinti metai ir esu labai patenkinta tiek kokybe tiek kaina gera

    Mazute

  8. 1

    as tai einu i prestizine kirpykla kur kerpa tik is katalogu ji pasivadina "GERSHWINS HAIRDRESSING" as sumokejau 38 svarus ir esu labai patenkinta nes nukirpo taip kaip is katalogo ir dar gavau vauceri kitam apsikirpimui 10 svaru ir grifkutes pakerpa nemokamai, ir vyras ten lankosi taipat patenkintas vyras sumokejo 23 svarus o dazymas tai brangus tai pati nusidazau o kerpuosi tai toje kirpykloje dar masaza padaro galvai kaip plauna galva na man ta kirpykla labai patinka ir valandos geros dirba iki 8 val vakaro:)

    kristux

  9. 1

    As labiau pas lietuvaiciu noreciau eiti. Kazkaip jomis pasitikiu. 40 svaru nera daug pagal anglijos atlyginimus.

    mela

  10. 0

    Lankausi pas Žydrūne Leeds. Jos rankos daro stebūklus.

    Anonimas