• 12ats.

    Kuri vasaros ar ziemos sporto olimpijada jusu ir jusu seimos nariu yra labiau megiama?

    As ir mano seima labiau megstame stebet ziemos olimpijada. Gaila, kad lietuviu sportininku gretos negausios. Bet ziemos sportas tai is tikro grazus, va dabar snieglentes sportininkai kovoja, kiek veliau butinai ziuresim dailuji ciuozima, o jusu siema ka megsta?

    gertrudaLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Vasaros, žiemos aptinka dailusis čiuožimas.

    mamyciuke

  2. 3
  3. 3

    Prie širdies labiau yra vasaros olimpiada. Ten artimesnės sporto šakos lietuviams. Neturim mes kalnų, sniego dažnai pakankamai, tai nėra ten daug už ką sirgti. Todėl įdomiau žiūrėti kaip Alekna meta CD arba tie patys krepšininkai mėto kamuolį :)

    Andpau

  4. 3

    O man labiau prie sirdies vasaros olimpiados, nes daugiau televiziju ja transliuoja, daugiau lietuviu dalyvauja, daugiau laimejimu. Ir siaip idomiau paziureti kaip kudas negriukas ilgomis kojomis suoliuoja negu imites europietis slides tepa :)))) Tiesiog vasarinese olimpiadose dalyvauja daugiau saliu, o zieminese sporto sakose negriukas arba koks arabas jau nelabai ka nuveiks :))) Jos jau labiau baltuju pirmojo, antrojo pasaulio saliu sporto sakos.

    Agne

  5. 3

    man patinka, tiek ziemos, tiek vasaros olimpiados, aisku ir vienoje ir kitoje yra nemegstamu ir megstamu sporto rusiu, taciau siaip apsritai, tai abi idomios ir ziurimos visos musu seimos.

    Indruke

  6. 3

    man tai ziemos, is vasaros tai tik krepsini ziuriu ir tik kada lietuva zaidzia, o pats sportas tai nepatinka.. ziemos tai tik slidziu tratos nuobodu, o visa kita tai su malonumu ziuriu..

    zilvinta

  7. 2

    neesu pamisusi nei del vasaros nei del ziemos olimpiniu zaidyniu,karts nuo karto pasiziurime,patinka abi:)

    barskute

  8. 1

    Nesam megejai sporto ziurejimui. Jei tv isijungus pamatom, kad vyksta kazkokios varzybos, tai pasiziurim.

    Imbiere

  9. 1

    vyras ziuri visas olimpiadas ir cempionatus,uzmetu aki ir as

    ruta26

  10. 1

    vasaros mums idomesne, bet stebime labiau ziemos,nes ziema maziau buna veiklos,tai esam laisvesni

    juratele