• 11ats.

    Ar žinot, kad veido odos plastinių operacijų galima išvengti naudojant augalinės kilmės kremą?

    Jau yra sukurtas augalinės kilmės kremas, kurį vartojant galima turėti gražią veido odą bet kokiame amžiuje. Kremo vartojimas naikina ne tik išorinius senėjimo požymius. Kai kurios sudedamosios dalys lėtina smegenų, širdies ir kitų organų senėjimo procesą. Tai nepaprastai brangios ir vertingos medžiagos, kurioms priklauso odos priežiūros ateitis. Tai priemonės, kurios padeda išsaugoti Tavo tikrą grožį, kuris nepasibaigia pasibaigus dienai.

    raimaPlastinės operacijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as tai netikiu jokiais kremais, ir nenoriu atrodyti ne pagal metus, ateis laikas ir pasensiu ir rauksliu turesiu, bet busiu kokia esu, o nemokesiu velnisku pinigu tam kad buciau grazesne, kam reikia tas myles ir naturalia :D

    kristale

  2. 1

    netikiu tokiais kremais,anksciau ar veliau visi vistiek pasensim

    ruta26

  3. 1

    Nezinojau ir tiesa pasakius, netikiu

    Auksare

  4. 1
  5. 1

    Juratele tu tur but juokauji?pacios pasigaminti?....kremai???

    raima

  6. 1

    kazkaip netikiu.labai,labai abejoju. man tai geriausi kremai yra pacios pasigaminti naminemis salygomis.

    juratele

  7. 1

    taip žinau, kas yra augalinės kilmės kremai ir aplamai augalinė kosmetika ir tikrai nesijaučiu reklamos auka.žinau kad ES standartai reikalauja ne mažiau šešių proc.naturalių komponentų sudėtyje, nesvarbu kokiu budu pagamintų(sintetinant ar ektratizuojant) tai šiame kreme ir visoje produkcijoje yra nuo keturiasdešimt iki aštuoniasdešimt naturalių komponentų. kremas tikras ir galingas, kainuoja nemažai, bet tur būt ne visoms čia svarbus, nes skirtas brandžiai, senstančiai odai, tiktų gal mamai, gal močiutei.

    raima

  8. 1

    Is vis pinigu nedaug isleidziu veido priemonems, nes reikia tik taisiklingai priziureti veido oda. O kremukus perkuosi siuo metu ziemai firmos GlaxoSmithKline, jie tik apie 10lt. kainuoja ir tik vaistinese ir jie labai naturalus, be jokios chemijos ir parfumu kurie dirgina veido oda. Ju pavadinimai: Citibaza - pusriebis kremas ir Dermobaza - riebus kremas, na kaip vazalinas. Tai abu ir kaitelioju, priklausomai nuo oro salygu. jei lauke nera minuso, tepuosi pusriebiu rkemu, kai minusas - riebiu.

    Jurgela

  9. 1

    jei norit maziau chemijos, galima rasti nauralesniu priemoniu kur maziau tos chemijos. Tai butu gydomoji kosmetika, ja galima nusipirkti tik vaistinese, bet ji nereiskia, kad serganciai odai, bet tiesiog, is kitu komponentu pagaminta. Bet ji brangi.
    Tai butu Avene, Vichy, Aderma firmo kremai ir losijonai (ir dar nemazia kitu...)
    O norit tureti svytincia kaip persikas oda? Galiu pazerti patarimu:

    Cia labai tiks vasaros metui.

    Prauskite veida ne vandeniu, o pienu. Arba skieskit piena su vyrintu vandeniu. Jei negalit be vandens, tai visada prauskit tik vyrintu vandeniu, arba gazuotu mineraliniu. vasara dieos metu nereikia isvis jokiu kremu ant veido, nusipirkti saltinio vandeni ir purskit pastoviai oda juo ir pamatysit. Cia geriausia drekinimo priemone. O vakare pries miega tepkites jau maitinamuoju kremu, kad per nakti vaido oda primaitinti, o diena reikia kuo daugiau drekinti. Ziemos sezonu atvirksciai reikia viska daryti. Diena kuo daugiau maitinti ir saugoti po riebiais sluoksniais, o nakciai drekinamuju priemoniu reikia.
    Mano veido oda labai elergiska, nes turiu atopini dermatita, tai jau metu metus vaikstau pas dermatologus, tai zinokit as taip priziuriu veida daug metu, tai turiu grazia ir svytincia oda.

    Jurgela

  10. 1

    Labai pritariu /Jurgelai , liuks poziuris. As irgi manau, kad vertingiems komponentams isgauti reikalingos labai aukstos technologijos, o jos laaaabai brangios. Todel ir produktas nepigiai sukuriamas. Nebent kalbama apie musu krasto vaistinius augalus, kurie irgi nebloga poveiki daro tiek musu odai tiek kitoms organu funkcijoms. Bet cia jau reklamos nereikia, tik smagaus pasivaiksciojimo ir kruopstaus zoleliu isdziovinimo..

    Jurgita311