• 11ats.

    Mergaite (1 m. 3 men.) bijo sniego, kaip ja padrasinti?:)

    Mano dukrytei 1metukas ir 3 menesiai. Siais metais labai puiki ziema, bet mano dukryte bijo sniego:( jei nesioju kieme ant ranku, viskas gerai, bet jei nors trumpam pastatau ant sniego, pradeda verkti. Nebezinau, ka daryti, taip noretusi pasivaikscioti pazaisti su sniegu bet....

    rrr31-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano maziukas tokio amziaus labai bijojo smelio, tai kai mes vaziuodavom prie juros, jis niekad nestovedavo ant zemes, siaip ne taip su basutem stovejo, bet is vietos niekur nepajudedavo. o kai pirma karta pamate sniega, tai irgi nenorejo stoveti ant zemes, o tuo labiau su rankyti paimti sniega, bet va dabar jau koki pora menesiu labai zaidzia su sniegu. tad linkiu tik kantrybes:))

    Gitana

  2. 3

    na cia manau reikia kantrybes daug. kiekviena diena nors trumpam isveskit mergaite y lauka, imkit pati sniega y rankas, rodykit kaip smagiai galima su juo pazaist, gal pastatykit sniego seni,turetu priprast:)) sekmes

    vestina

  3. 2

    maniškei 2m.tik išeina į lauką ir prašosi,kad neščiau,pati neina per sniegą.o jei sninga susigūžia ir nei iš vietos,nesiduoda net nešama,braunasi namo.

    emiliukas

  4. 2

    Sveika,

    o ar nebuvo taip,kad Jusu mazyle tiesiog jo issigando,nes tarkim pirmakart isejus i ji ikrito ir jis kadangi saltas,tai emebujoti? arba gal jai nelabai sniego spalva? juk vaikas siaip sau neverkia.

    belieka palinketi sekmes ir kantrybes bei tikejimo,kad su snieguciu dar pavyks susidraugauti :)

    witute

  5. 2

    pritariu vestinai, kuo dazniau iseikit i lauka, gal dar su teciu, ir reikia parodyti kaip smagu su snieguciu zaisti... pabandykit laikant ji ant rankos i ranka paduoti sniego ar snaige kokia pagaukit kai sninga... ir nesijaudink, pamatysi kaip pripras ir zais :)

    Ausrute

  6. 2

    mano berniukui ir 1metai 3men bet jis nebijo sniego visai, jums teks palaukti :) nieko ce jau nepadarysi, jei bijo tai bijo, ateis laikas kai nebijos :)

    kristale

  7. 1

    karta palies pirsciuku ir nebijos

    Auksare

  8. 1

    O gal tavo dukryte ne sniego bijo, o tiesiog nenori pati eiti lauke? Nes jai keista, kad ne zeme po kojomis, o viskas balta? Vaikuciai nesupranta, ko cia tiek pribarstyta. :))) Maniskis, budamas metuku, lauke irgi vis prasydavosi ant ranku, bet sniego nebijojo, tiesiog nenoredavo pats ilgai vaikscioti. Tada bandykit rogutes, nereiks nei tau nesioti, nei mazylei per sniegeli bristi. Paimkit kibireli ir kastuveli, gal sudomins, kai iskasi mergytei takeli iki medelio ar pan. Maniskis siandien kase kaip reikiant :))))

    Agne

  9. 1

    na po truputeli,po truputeli megink pratinti prie jo..leisk jai ji paliesti.o gal tiesiog yra priezastis,kad ji sitaip bijo snieglio

    ingrandr

  10. 1

    Po truputeli pratinti. Bet jei paniskai bijo tai panesioti tiek jau liko tos ziemos. ateis kiti metai nebebijot turetu.

    austeja0809