• 11ats.

    Vaiko masturbacija (pasitenkinimas). Ar susidurete su tuo, kaip elgtis?

    Susiduriau su tokia situacija, tai sunku net tema buvo sugalvot. Turiu sunu, kuriam dabar 1.6m. Jis namie( na kol kas sveciuose taip nebuvo) taip isreiskia savo "pasitenkinima": ant didelio zaislo, ant mano kojos, ant vargso katino, kuris pas mus namie, na zodziu, kur tik sugalvoja. Tai kazkur buvau skaiciusi, kad vaikas isreiskia taip savo lytini pasitenkinima. Ar jus susidurete su tuo, ka darote? Na namie tai namie, kazkaip dar, bet sveciuose nesmagu, galvotu, kad vaikas tik tai ir mato, ka teveliai daro, bet kas svarbiausia, kad jis to nemato...Laukiu jusu atsakymu...Aciu is anksto:)

    geramama1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nepergyvenk mamyte, mano manymu viskas yra normalu, su laiku turetu to nebuti

    Mila

  2. 1

    Pati nesusiduriau,nors auginu tris berniukus,manau vaikui truksta uzimtumo

    ruta26

  3. 1

    na ne neteko su tuo susidurti...

    daina

  4. 1
  5. 1
  6. 1

    Tikrai aciu uz issakytas mintis...Vat musu vaikas irgi nemato,negirdi,bet vat turi vaikai toki instinkta ir tiek.Dabar manau tik iseitis viena,maziau kreipti i tai demesio ar tiesiog vaika uzimti, sudominti kazkuom kitu tuo metu...Aciu dar karteli visoms...

    geramama

  7. 1

    nu zinokit mano 2m. mergina daro ta pati,tai atrodo geda ir kam pasakyti.
    is pradziu drausdavome,neleisdavome, o paskui pradejome nekreipti demesio ir ziuriu po biski praeina,karts nuo karto prisimena.bet ji tikrai miega savo kambary ir tikrai nieko nemato ir negirdi ka mes darome lovoje.
    o ,,anonimui,, pries rasydamas -pagalvok!!!!

    genutester

  8. 1

    Tai neretas reiskinys, daug daznesnis nei mes, suaugusieji, isivaizduojame. Medicinos literaturoje tai pradeta kalbeti 1983 metais ir masturbavimasis pavadintas kudikio pasitenkinimo fenomenu. Jam budingi tam tikri judesiai, kurie gali atsirasti bet kuriuo paros metu. Masturbuodamasis kudikis visiskai nereguoja i aplinka ir jaucia dideli pasitenkinima.
    Malonuma sukeliantys judesiai paprastai kartojasi, atsiranda ritualu. Kudikis dazniausiai masturbuojasi, kai nuobodziauja arba yra paliktas vienas. Todel kai uztinki ar matai jog Tavo mazylis masturbuojasi nukreipk jo demesi, sudomink ji.

    Migela

  9. 1

    aha tikrai kazkokia nesamone,vaika suniuku vadina,siaubas,manau jei nezinai ka parasyti,geriau savo nuomone pasilaikyk sau,,anonimas,,.Ir isanksto rasyt kad vaikas gejumi gali isaugti reikia biski protelio galvoje tureti.

    Darija

  10. 1

    Aciu Darija,matau,kad ir tu apsiskaicius kaip ir as...Taip ir skaiciau ir per mamyciu kluba berods tai kalbejo,kad dar negimes kudykis jau jis turi igimta ta dalyka...O anonimo noreciau paklausti: Jei turi savo vaika,ar ir ji sulygini su suniuku,kaip ir man atsakei? Keistoka mastysena tavo....

    geramama