Atsakymai

  1. 4

    man tokie mitai laaabai nepatinka,tekejau su balta suknele ir buvau su pilveliu

    Indruleeeee

  2. 4

    man kartais labai nepatinka elegancijos pasisakymai,koks cia juokinga?kiekviena tuokiasi taip kaip ji nori,nors ir su desimt vaiku bet jei nori vainikelio tai tegul dedasi,cia kiekvienos asmeninis reikalas...apie toki mita negirdejau.

    Doviliuke

  3. 4

    mano nuomone tai tik mitas. Nes anksčiau buvo kitos tradicijos ir prieš kokius 20 m. nelabai pamatysi nuotaką su rausva, gelsva ar kitokio atspalvio ar dekoracijomis suknelės. Buvo tradicinė - balta spalva.
    Manau tai daugiau kiekvienos asmeninis reikalas, kokių ji tradicijų laikosi ir kokios spalvos suknelės nori, su kokiom tradicijom vestuves švęsti, kokią palydą organizuoti. Man tik ne tai kad negražu, bet netgi ir juokinga būna, kai jaunoji su balta suknele, rūtų vainikėlių ant nuometo ir su didžiausiu pilvu:)

    elegancija

  4. 3
  5. 3

    Man tai jokio skirtumo, kokios spalvos suknele tik jau rutu vainikelio nebesisegciau ant galvos :)

    almyte7

  6. 3

    as taip pat pirma karta girdziu, tekesiu sia vasara ir tikrai busiu su balta suknele!

    cindy

  7. 3

    kristale, aš tai negirdėjau, kad kunigas sutuoktų antrą kartą. Nes jeigu tuokeisi tik santuokų rūmuose, tai antrą kartą tuokiantis, šliubą gali imti, bet jis būna tik vieną kartą per gyvenimą. O panaikinti šliubą gali tik vyskupas ar dar kuris tai aukštesnis pagal rangą kunigas ir tai yra tik kelios priežastys dėl bažnytinės santuokos panaikinimo.

    elegancija

  8. 3

    as kaskoki kitoki mita esu girdejus, kaskaip jei esi miegojus su vaikinu, (kalta) tai tada negali detis baltos sukneles, nes balta spalva yra nekaltumo simbolis.. o jei su pilvu tai isvis tada :D bet as nekreipiu demesio i tokius mitus, jei kunigai antra karta tuokia ta pati zmogu tik su kita pora.. tai ce sukneles spalva nieko nereiskia..

    kristale

  9. 2

    Mitas visiškas... Kiek yra nuotakų, antrąkart tekančių baltomis suknelėmis..

    Jorkaile

  10. 2

    mitas..nu balta spalva simbolizuoja tyruma ,nekaltybe...tai galbut ir negalima..bet pati tai rengciausi katir 4 vaikus jau buciau pagimdzius;)

    coliukexxxx