• 26ats.

    Koki petsaka zemeje planuojate palikti po saves?

    Sakoma, kad norint palikti zymu petsaka zemeje reikia atlikti 4 darbus:
    1) uzauginti vaika,
    2) pasodinti medi,
    3) pastatyti nama,
    4) parasyti knyga..
    Cia karts nuo karto vis buna klausimu apie mirti ar pomirtrini gyvenima, tad padiskutuokime apie nemirtingumo petsakus, kuriuos jus planuojate palikt?

    gertrudaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    atsiprasau jei izeisiu, bet peDsakas, nuo zodzio peDa, o ne peTsakas...

    Anonimas

  2. 4

    Esu labai mažas gyventojas šios žemės, kai manęs nebebus, tai beveik niekas ir nepasiges.... Tad labai didelių pėdsakų ir nepalikėsiu.... Knygos apie mane nebūtų įdomios, vaikus užauginsiu, medžių jau pasodinau, o dėl namo.... Na, svajonėse yra, o ar tai virs realybe parodys laikas...

    Irma

  3. 3

    tikiuos kad mano darbai gyvens ilgiau nei as, va kur butu malonumas :DDD

    poolman

  4. 3

    Geras klausimas.Taciau teorija apie namu statymus ir medziu sodinimus,kiek zinau,skirta vyrams.
    Paliksiu zemeje materialu pedsaka-penkis vaikus.Ir manau,kad liks mano dvasinis palikimas-paskleistos naujos idejos mano mokykloje.Taip pat
    pokyciai planavimo,metodikos,vertinimo srityse kitose 4 mokyklose.Jau pasitvirtino,kad esu savo minios mokiniu atmintyje.Taip pat zmoniu,kuriems padejau,atmintyje.Manau,kad kiekvienas musu turetu palikti pozityvu pedsaka seimoje,visuomeneje.
    Mandrai cia jau pradejau rasyti.Tiesiog reikia gyventi taip,kad po to nesigailetum veltui praejusio gyvenimo.Turim skubeti daryti geru darbus,kartais be atlygio.

    vilem

  5. 3
  6. 3

    Gal nelabai zymu pedsaka paliksiu po saves zemej, nes knygos tikrai nerasysiu :) Noreciau uzauginti sveika ir laiminga dukryte, medziu prisodinau jau daug, o nama irgi planuojam statyti :)

    almyte7

  7. 3

    na db kolkas tik uzauginti vaika ,medi taip pat da gali pasodinti o apie namai seis laikais finansai neleidzia ;DD knygu irgi nemegstu rasyt nei skaityt ...;DD :)

    ikmeskute

  8. 2

    uzauginti vaika ir ne viena,galiu ir parasyti knyga..ateities planai nezinomi:)

    coliukexxxx

  9. 2

    Na kol kas turime tik suneli, bet noreciau palikti bent tris vaikucius po saves :) Medeliu irgi jau siek tiek pasodinau, nama dar tik planuojam statyti ateityje, o va apie knygos rasyma tai nelabai galvoju ir tikriausiai neteks parasyti :)

    Indruke

  10. 2

    kolkas auginu berniuka :) medzio dar nepasodinau apie nama toli grazu, tik svajonese :)))

    kristale