• 14ats.

    Autokedute naujagimiui, kokioje padetyje turetu buti kudikis?

    Skaiciau cia tokia tema, bet neradau kai ko, kas mane labiausiai domina, nupirkom vezimeli 3 in 1 buvo autokedute, kaip vaikiuka ten pasodint? Jam beveik 2 men, jis dar galvutes nelaiko, o jis ten mazha to, kad sedi skaityk, tai dar ir su ta galva neaishku, sodinot vaikucius baisu nebuvo? gal pas mane ne tokia kedute, bet parashyta nuo 0 men.

    DishaĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jei nuo gimimo - tai ji pritaikyta kūdikiui

    Jorkaile

  2. 1
  3. 1

    jei parasyta nuo 0, drasiai sodinkit. ten gaunasi, pusiau gulima pozicija

    juratele

  4. 1

    na pas mane vaikutis buvo dedamas irgi nuo dvieju men i sitokia kedute..kazkaip kokios baimes nebuvo,,nes nei sviro galva ir t.t

    ingrandr

  5. 1

    o man baisiau vaika veztis be kedutes, neprisegta ir nesaugu, negu sodinti i kedute kuri ir yra skirta vaikuciams nuo 0 men...

    neringa1981

  6. 1

    Tikrai nereikia bijoti vaiko sodinti i auto kedute nuo pirmu dienu. Jei pirkote kedute, kurioje rasoma, kad tinkama naudoti nuo 0-13kg, tai ji sukurta kudykiams, kurie nelaiko galvutes. Daugumos ju netgi turi specialia pagalve galvytei. Maxi cosi auto kedutes man labai patinka nuo 0-13 kg.

    Sange

  7. 1

    mes nuo gimimo tai nesodinom,bijojom nors ir parasyta,kad nuo gimimo,bet palaukem 4 men ir tada pradejom naudotis...

    Indruleeeee

  8. 1

    Tokia iš komplekto 3 in1 autokėdute, pasinaudojom tik grįžimui iš ligoninės, automobilinę kėdutę turėjom kitą, tai šitoji liko nauja, vieną kartą panaudota. Nelabai ji man patiko, nepatikima pasirodė :)

    almyte7

  9. 1

    viskas cia tvarkoj,uzsieni gyvenant tu net is ligonines naujagimio neissivesi be kedutes,masinoje draudziama vaika tureti ant ranku,tikriausiai garda susirgtu pasiutlige,jei pamatytu vaika ne kedutei,bent bauda tai garantuota.Kedutei laikyti galima neiilgiau nei 3 val.labai patogu,einant i parduotuves,vaiko neprikeli,paemi krepsi uzfiksuoji ant vezimelio ir eini grizai prisegei masinoj ir vaziuoji.

    autodina

  10. 1

    As ir bijojau sodint i tas kedutes nes man baisiai atrodo kai vaikas vos ne sedi. Tai gal nuo 3 men sodindavau i ta kedute. Pilnai suprantu tavo baime.

    austeja0809