• 10ats.

    Maitinancios mamytes, ar geriate sultis, ir kokias?

    Norejau isgirsti is maitinanciu mamyciu apie sultis maitinant. As citrusinius vaisius "ismeciau" is meniu, na o su sultimis kaip? Gydytoja patare gert sulciu, kad vitaminu ir as ir vaikelis gautu, o as jos ir pamirsau paklaust apie citrusines sultis. Radau grynu sulciu is morku, apelsinu, citrinu, ersketuogiu, naim niam :) tik nezinau ar as galiu jomis megautis. Mergyte paskutines savaites nerami, kai dar nebuvau tu sulciu ragavus, tai net sunku ir zinot, ar ji dar neramesne nuo tu sulciu. Na pilvukas atrodo kaip ir neispustas..
    Buciau dekinga uz pasidalintas mintis.

    tulpeMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    sulčių maitindama negėriau visai, tik arbatas.

    iinnggaa

  2. 1
  3. 1

    as gerdavau visas is eiles, namie darytas, pirktas,..

    Dziungarija

  4. 1

    pirktiniu sulciu tai tikrai negeriu.arbatos, vanduo ir naminis kompotas ar obuoliu sultys

    jowita

  5. 1

    as kaskaip sulciu negeriau ,tik naturalu vandeni ir arbateles visokias.

    Indruleeeee

  6. 1

    as sulciu negeriu, nors labai noreciau :) viena karta atsigeriau, bet tuoj isbere mano maziu.

    romantike

  7. 1

    aš sulciu beveik negerdavau gerdavau paprastas arbatas net kavaos negeriau kartais gerdavau tik naturalaiai spaustu sulciu.

    mamyciuke

  8. 1

    kazkaip sulciu mazai geriu,daugiau pieno ir arbata juoda su pienu...o jej isgeriu naturaliu apielsinu maisytu su morkais ir gretinele,tai kazkaip mums nieko nieatsitinka :)

    dominika

  9. 1

    Gydytoja turejo pasakyti dar, kad gerti naturaliai spaustas sultis, o ne is parduotuves pokeliuose, kur sultys is 100% koncentrato (t.y. chemija) ir vitaminu ten nelabai randama.
    Dar vienas patarimas: Isspaustas sultis reikia isgerti kuo greiciau, t.y. per 15min., nes tik tiek buna gyvi vitaminai, o kuo ilgiau laikoma, tuo maziau lieka vitaminu. Tai kas lieka tose 'grynose' sultyse, kurios stovi parduotuves lentynose? ogi nieko naudingo...

    Mano drauge gyvena Italijoje, ji visa laika kol maitino vaikuti, valge didelius kiekius citrusiniu vaisiu tiesiai nuo medzio ir niekada vaikuciui neskaudejo pilvuko. O kodel? todel,kad pas mus parduotuvese citrusiniai vaisiai prisigere pesticidu, kurie yra labai alergizuojantys ir negeri sveikatai.

    Jurgela

  10. 1

    aš gerdavau mažai sulčių,o taip iš vaikiškų maišytas su morkom "Barborytė",arba kartais dar multi..gerk mažą kiekį ir stebėk mažutę,jei tiks galėsi ir labiau pasimėgaut :)

    tuti