• 5ats.

    Kaip jums patiko 2010 m. Knygu muge-paroda Vilniuje?

    Ar lankotes tokiuose renginiuose? Ar vedates atzalas?
    Mes siemet buvom su vaikais, tai dukra kuriai 9 m. liko laaabai patenkinta, prisipirko knygu, gavo rasytoju autografu ir siaip issniukstinejo visas vaikiskas naujienas. Manau, kad reikes lankytis sioje parodoje kasmet.. Net maziukas (8men) puikiai jautesi parodoje, sypsojosi fejai ir kalbino skudurines leles :) Buvau patenkinta net suradusi mamos kambari, kuriame mazyli pamaitinau ir toliau keliavome.

    Jurgita311Skaitymas ir literatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Patiko labai labai. Įspūdžių kalnas :) Apžvelgiau vaikų literatūros knygas. Tiesiog gal knygyne ir akis nebūtų užkliuvusi... Gal ir išleidau pinigėlių neplanuotų, bet įsigijau vertingų knygų. Daugiausia žiūrėjau vaikiškų knygų. Mačiau kaip rašytojai dalino autografus ant savo knygų.. Bet gėda pripažinti, aš jų nepažįstu.. Na o kadangi ėjom su vaikais, tai viskas prabėgom. Lėkte lėkte pralėkėm, paėmėm dar lankstinukų krūvelę, namie apsižiūrėjom, tai daug kur nuolaidų visokių siūlo.

    Jorkaile

  2. 1

    Lankemes su dukra. Labai patiko, praleidom ten visa pusdieni! Apejom ir isbandem viska: irisinejom knygas, rasem ant vaskiniu lenteliu, lankstem origamius ir t.t. Isigijom kelias knygas su nuolaida.

    Anonimas

  3. 1

    nesilankom mugese,o beto vilnius mums per toli.

    daina

  4. 1

    gaila, nebuvo galimybiu lankytis, bet tokios parodos labai patinka

    juratele

  5. 1