• 10ats.

    Hemangiomos. Ant kudikio kuno daug raudonu demeliu, ar tiesa, kad jos pranyksta?

    Musu mazylei ant kunelio labai daug raudonu demeliu (hemangiomu), su keliomis ji gime, o kitos vis atsiranda naujai, vienos dideles, o kitos kaip taskiukai. Gal kuri susidurete su tokiomis demelemis. Ar tiesa, kad jos pranyksta?

    TanniukeHematomosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Mano mazajam yra ant sonelio,lankemes pas specialista,tai sake dazniausiai isnyksta iki 7metu. Jeigu demele keicia forma ir daznai kraujuoja tada salina,jeigu ne,reik laukt kol pacios isnyks. Nieko cia baisaus. Sekmes.

    zydruncik

  3. 2

    na siaip esu girdejusi apie tai..o vaistineje pasteirauk ten turi vaistuku nuos sito ar tepaliuku,,net nezinau,kaip ten jie vadi asi

    ingrandr

  4. 2

    siaip turetu isnykti su laiku,bet butina pasirodyti chirurgui...zinau kad kai daug hemangiomu yra tai reiketu issamios apziuros viso organizmo nes tai nera gerai...viena kira nera taip baisu,bet kadangi rasote kad ju yra ne viena tai reiketu pasirodyti gydytojui....o jie jau parenka gydyma lazeriu,stebejima.ar medikamentini gydyma....butinai pasirodykite gydytojui :)

    Pearl

  5. 2

    Mano suneliui kai gime, tai po dvieju dienu atsirado viena ant zanduko , o kita ant kaklo. Is pradziu atrode kaip ruzavos demeles, bet po keliu savaiciu jos iskilo i pavirsiu, na tokios ryskiai raudonos kraujagysles. Mes taip pat daug domejomes , vieni patare operuoti , kiti su lazeriu kazkaip ten panaikint , o musu dktare ir siaip aplinkiniai patare nieko nedaryti ir iki 6 metu kazkur isnyks pacios. Taigi mes pasirinkome trecia varijanta , mano suneliui jau 8 metai ir hemangiomu neliko nei kvapo. Sekmes tau , nesijaudink nera jos pavojinghos kiek zinau.

    danieliuke

  6. 2

    na pas mano mergyte tai ju nebuvo, bet esu girdejusi kad tikrai laikui einant jos isnyksta

    vestina

  7. 1
  8. 1

    kiek zinau tikrai jos isnyksta, o jei netai su lazeriu isdegina jas ,atrodo nuo 3m. tai daro

    genutester

  9. 1

    Mano dukrai buvo hemangioma ant kaktytes,kai gime buvo taskelis,bet poto pradejo dideti,kai buvo menesis dukrytei kreipemes i gydytojus ir naikino su lazeriu.jeigu nebutume naikine,butu isdideje ir net galejo susidaryti guzas.bet pas jus gal kitokios.bet patarciau kreiptis i specialistus.sekmes.
    p.s.galiu duoti l.gero gyd.nr.

    birute1127

  10. 0

    Mes turime dvi hemangiomas,sako kad jos isnyksta ir gydymo nereikia jai tai nera pavojinga vieta,pvz veidas,lytiniai organai ar pirstai,mes buten tose vietose ir turime viena ant apatinio akytes voko kita intymioje vieteleje,butent del hemangiomos prie akytes jau turejome 2 menesiu narkoze,kolkas viskas gerai nebedideja.

    Anonimas