Atsakymai

  1. 2

    Gimtadieniui iš vyro užprašysiu.. Tik dar firmos nežinau. Ir kainos labai svyruoja.

    Jorkaile

  2. 2

    Aš po antrojo vaiko gimimo pradėjau gert kavą. Nes naktį nemiegi, dieną pervargsti. Kartais ryte taip sunku būdavo akis praplėšti. O kavos kvapas pažadina :) Mes darbe taippat turėjom kavos aparatą. Ten gaudavosi tokia stipri, DINAMITINĖ kava. Tuo metu buvau jos nemėgėja, tai teko tik kelis kartus ragauti. Bet va namuose tokios stiprios nesigauna. O vat kavinėse, dabar būna užsuku, tai tokia skani kava visąlaik. Turbūt su kavos aparatu gaminama..

    Jorkaile

  3. 2

    Neturiu, bet kai dirbau, darbe turejom.. net nezinau, manau ne pirmos butinybes daiktas..

    Jurgita311

  4. 1

    jau nebeturiu nes ismetem - tiek ir naudos buvo: dulkes rinko.. as kavos visikai negeriu, bet vyras entuziastingai pirmaja savaite daresi kava, paskui pradejom darytis arbata, paskui isvis niekam jis nebuvo reikalingas. pasilikau tik inda i kuri daug arbatos prisidarau, kad atvestu ir viskas, siaip pinigai ismesti i bala, bet vyras labai norejo jo :)

    Anonimas

  5. 1
  6. 1

    Mes turim BOSH. Labaio patinka. Nors brangus malonumas. Reikia specialias pupeles pirkti, peinčą tik liesą.. irt tl.t.

    Auksare

  7. 1

    neturim,uztenka virdulio

    ruta26

  8. 1

    Neturiu, bet norėčiau, uošviai turi, tai labai skani kava gaunasi....

    iinnggaa

  9. 1

    nea neturiu zadu pirkti, planuoju zanussi

    caila

  10. 1

    Neturime,kava uzsivirinam visuomet virdulyje arba arbatinuke ant dujines...Bet tikrai man sitas aparaciukas praverstu be kavos negaliu nei dienos i diena maziausiai du puodelius turiu isgerti .Galva net skaudeti pradeda kol kavos neatsigeriu .....

    ikmeskute