Atsakymai

  1. 2

    Madų neseku, bet dukrytę visada stengiuosi aprengti gražiai, tvarkingai ir patogiai. Rūbelius perkam specializuotose vaikų parduotuvėse,o ten nebemadingų prekių būna retai, tai savaime išeina nupirkti madingus rūbelius. Daug rūbelių gaunam iš kitų šalių, tetos irgi nesiunčia prastų rūbelių. Taip kad ,mūsų mergina aprengta šiuolaikiškai, nesakau, kad itin stilingai, bet atrodom gražiai :)

    almyte7

  2. 2

    Madu specialiai nesivaikau,perku tai kas reikalinga ir zinoma grazu.Dabar pasariui reiks pirkti rubeliu nauju,o parduotuvese dabar pas mus mada rubeliai su ,helo kity.Zinoma as jei nupirksiu,bet ne del mados,o del to,kad reiks rubeliu,nes seni jau bus mazi.

    lanun

  3. 2

    manau kad tikrai neseksiu rengsiu kaip jam patogu ir grazu :))

    ikmeskute

  4. 2

    niekada neseku mados,perku tik patogius rubelius ,

    deimantina

  5. 2

    Specialiai kazkokiu madu neseku ir nesivaikau. Bet manau, taip jau gaunasi, kad kai perki rubeli, tai ir ziuri, kad jis atrodytu siuolaikiskai ir patogus butu, o ne kaip is tarybiniu laiku. Vaikui rubelius tenka pirkti po keleta kartu i metus, tai ir perki tai, ka tuo metu randi. O ka randi, tai ir gaunasi, parduotuvine to sezono mada :))) Isvada tokia, kad madu pasivaikom nespecialiai :)))

    Agne

  6. 2

    Oi net nežinau ar yra tokios mažylių mados....?
    Neseku. Kūdikiui perku tik reikalingiausius ir patogiausius jam. Na o didesniam, tai žiūriu, kad drabužiai derėtų tarpusavy. Turim išeiginius drabužius - einant į svečius, į darželį, į parduotuvę. Ir prastus. Prie namų.
    Kad sekti mados, reikia būti finansiškai kiek laisvesnei.

    Jorkaile

  7. 2

    neseku ir neperku vaikui drabužių pagal madą.

    emiliukas

  8. 1
  9. 1

    ne.neturiu tam nei lesu, nei noro

    gintarep

  10. 1

    man nepatinka ''madingi vaikai'', nes jie kaip suaugę priversti būti be vaikystės, juk daug smagiau žaisti patuogiuose drabuzeliuose. Turim kelis ''madingus''(gavom dovanų), bet jų nė kart neužsivilkome, nes jie nepraktiški.

    vinipukas