• 13ats.

    Jei galetumet pakeisti Pasaulio tvarka, ka pakeistumet?

    KA PAKEISTUM, JEI TU BUTUM DIEVAS? Klausimas apie tai, tik pabijojau, kad kad niekas nenores prisiimti tokios atsakomybes:)))

    linelisKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    keiscioau zmoniu pozyri..kad moketu pinigais ir kitais materealiniais dalykais pasidalinti su kitais o ne perkrauti seifus ir niekur ju nepanaudoti..vieni turi per daug kiti nieko neturi..

    coliukexxxx

  2. 2

    na visu pirma lietuvos seimunus isvyciau kaip sunis is seimo ir rinkciau normalius,ne tokius kurie tik mokesciu moketoju pinigus sugeba laist ir mazint gaunamas pajamas.

    daina

  3. 2
  4. 2

    Panaikinčiau viską, kas nuodėme vadinama, tai visos blogybės ir išnyktų :) Bet pirmiausiai apdovanočiau moteris, kad gimdymas malonumas būtų, kad daug daug vaikučių pasaulyje lakstytų :)

    bum

  5. 2

    Jei buciau Dievas, nesukurciau to nuodingo obuolio ;-) Jei buciau visagale, padaryciau, kad visi zmones zmogui lygus butu..

    Imbiere

  6. 2

    na lietuvelej keisciau rudeni,ziema ir pavasari i istisine vasara:) o siaip kalbant abstarkciai keisciau zmoniu poziuri i tam tikrus dalykus,pamociau lazdele ir pasaulyje isivyrautu taika,darna ir zmoniskumas,naikinciau kastas turtingi ir bedziai,visiems parupinciau bustus ir numesciau nuo peciu paskolu nastas. Vat taip as daryciau!

    barskute

  7. 1

    pakeisciau zmoniu diskriminacija,isvis jos nebutu,karo ir niekad nebutu

    ruta26

  8. 1

    norėjau rašyti, kad visus suvienodinčiau materialiniu atžvilgiu, bet manau būtų labai neįdomu gyventi, gal geriau išvis panaikinčiau pinigus ir leisčiau kaip žadėtame komunizme viską gauti nemokamai.

    vinipukas

  9. 1

    padidinciau alga, ir idarbinciau visus zmones i darbus Viska pasauli sutvarkyciau ypac aplinka ...ir.. Visus vaikus benamius priglaupciau..
    :p

    arbata007

  10. 1

    Manyciau,kad galeciau skurda panaikinti, nieks nebadautu, nieks nesirgtu...ir draugiskesni butu.

    juratele