Atsakymai

  1. 2

    na cia kiekvienu teveliu reikalas nuo kada pradet mokinti vaika, bet as asmeniskai palikciau ilgesne vaikui nerupestinga vaikyste, ji ir taip begalo trumpa,cia tevam yra pasigyrimas,pasididziavimas,kad vaikas anksti ismoksta kalbu ir visa kita, kam ta vaika taip anksti apkrauti kazkokia nereikalinga informacija? kur jis ja naudos 3m,jei gyventum uzsienyje kur vaikui reikia kalbeti,tada suprantu... bet ne tada kai vaikas gyvena lt ir niekur nevaziuoja gyvent...eis i mokykla ir ismoks,tegul vaikui lieka nerupestinga vaikyste,kai jis gali zasiti ,pats mokintis gyvenimo pamokas,o ne kai tevu noru yra vedamas i kazkokias ankstyvas pamokas, manau tikrai sito nereikia...

    Milana69

  2. 2

    O aš manau, labai gerai.. Vaikas neturės laiko pagalvoti, kad neturi ką veikti. Turės užsiėmimą :)

    Jorkaile

  3. 2

    na manau kad gal truputi ankstoka...nebent tos pamokeles pasizaidimo forma butu bet ir tai klausimas...gal metelius kitus tegul viena uzsiemima turi...o paskui galesite palaipsniui prideti kokia kita :)

    Pearl

  4. 1

    pritariu milana69, nes vaikui per didelis kruvis, o kalba geriau mokytis ja girdint, tik jei seimoje nieks nekalba galima pasileisti kompakta, daineles, nes zinau kad nuo mazens vaikai girdedami kitas kalbas, jas ismoksta be akcento, tik nemanau kad pamokeles jo nevargins, gal geriau kokius zaidimus pazaisti.

    vinipukas

  5. 1

    na turi ziuret pagal savo vaika.mano mazoji ir darzeli lanko ir jau kaip mienuo pradejom lankyt sokiu pamokeles ir vistiek pastebiu kad ji neissikrauna

    viktorijaz

  6. 1
  7. 1

    manau, kad mokyklėlės užtektų. Užsienio kalba nuo 3 metų? Oho. Nebuvau girdėjus apie tai. Savo vaikui leisčiau pirma gimtąją kalbą gerai išmokti. Na, nebent ruošiatės išvykti gyventi į užsienį. Bet vis tiek nemanau, kad verta. Kad anksčiau pradės mokytis, tikrai nereiškia, kad bus gabesnis ir vėliau geriau mokysis. Vaikystė tegul lieka vaikyste, su žaidimais, nerūpestingumu. Mokytis visada suspės.

    bum

  8. 1

    Manau neperdaug, jei tik noriai uzsiimines, tai labai gerai vaiko ugdymui.

    Indruke

  9. 1

    nea tikrai nemanau.kad bus per daug..o jei pas vaika yra noras mokytis,tai isvis gerai

    ingrandr

  10. 1

    manau kad tikrai neperdaug. gerai vaikutis augs gabesnis

    vestina