• 22ats.

    Vitaminai mamytems, geriate vitaminus nestukems?

    Labai idomu, ar jus geriate vitaminus nestukems. Man liepe dabar gerti folio rugsti ir prenatali pirmus tris menesius, o paskui vel kazkokius reiks. Taciau man alergologe patare jokiu vitaminu negerti, nes paskui musu vaikiukai buna alergiski. Ka jus galvojat?

    DanguoleMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o kokius vitaminus išskirtumėte iš geresniu?

    Mam

  2. 4

    pradzioje nestumo geriau folio rugsti, o toliau negeriau jokiu vitaminu. mano viena drauge gere tai sake kad jautesi zvalesne.

    Roni18

  3. 4

    na nemanau kad bus alergiski, nes as pati geriau vitaminus "pregnacare" tiek nestumo metu tiek maitindama...man jie patinka o vaikiukas nezinia ar tik nuo vitaminu gali buti alergiskas...manau kitokiu veiksniu gali itakoti ,paveldimu ar pan...tik ne vieni vitaminai turi itakos o daug kitu dalyku..taip kad gali drasiai gerti

    Pearl

  4. 3

    tiek pirmaji, dabar jau ir antraji nestuma geriu vitaminus

    erika1984

  5. 3

    as geriau visa niestuma,ir dabar geriu po gymdimo, kol kas vaikelis ne alerkiskas,ir maitindama valgiarasti savo daug savo niekeiciau.zema vistek mazai gaunam vitaminu mano nuomone kad niestukem butinai vitaminu papildomai reikia :)

    dominika

  6. 3

    na as geriau visa nestuma elevit.patenkinta,jauciaus gerai.manau, kad vitaminai kazkiek padeda vistiek.o alergologes tam ir yra, kad sakytu,jog negerkit, nes bus tas ar anas...as tokiais dalykais nelb tikiu.

    bantukas

  7. 3

    Kikeviena daktarė savo nuomonę turi. Aš tai už vitaminus. Nenori sintetinių universalių vitaminų, tai labai kruopščiai žiūrėk ką valgai, kad su maistu gautum visus vitaminus. Na o kokie žuvų taukai tai tikrai nepakenktų..

    Jorkaile

  8. 2
  9. 2

    as geriau iki triju menesiu folio rugsti o paskui mamavita

    pumpurelis

  10. 2

    visus tris nestumusgeriau vitaminus ir nesigailiu,pagimdzau galiunus,aisku gal ne nuo ju.ir kol kas,aciu dieui ,ne vienas nera alergiskas.
    as tik uz vitaminus.geriau ,,mamavit,,

    genutester