Atsakymai

  1. 5

    Man taip buvo su pirmu vaiku. Pasirodo nepakako mano pieno arba jo neištraukdavo, nors kai pati įtardavau, tai medikai ramino, kad čia man vaidenasi, jauna mama ieško rūpesčių. Nutraukiau pientraukiu, 15 ml. Gudytoja ir toliau aiškino, kad pientraukis nerodo situacijos, krūtys pilnos. Bet po "tokio vaidenimosi" svorio nepriaugome ir vaikui net lūpos padžiūvo dėl skysčių stokos. kai daviau mišinio, tai iš kart 120 ml. ištraukė, taip buvo išbadėjęs.
    Su antra dukra turėjau svarstykles, sverdavau prieš ir po maitinimo.

    Augry

  2. 4

    na mums panasiai buvo.pirmus du menesius priaugome po 1.5 kg.o trecia tik 0,5 kg.tai is kart pradejau misinuko damaitint,nes kas valanda valgydavo ir neramus budavo

    nesvarbu

  3. 3

    Na tikrai mazai priaugo. Misinukai turetu padeti . Duokite nakciai sociau pavalgyti.

    Linute39

  4. 3

    na jei priaugo kokius 800 gr, tai visai normaliai, nors sako normalu ir 500 gr. priklauso kaip leliukas jauciasi.. ne visi priaugineja po 1.5 kg..

    Jurgita311

  5. 3

    Kokio svorio tavo mazylis gimė? Gal storuliukas gimė? Tai nedaug ir priaugo. Jei ima krūtį, valgo kas dvi-tris valandas, pamiega, neverkia ištisai, kažkuom tuštinasi, tai viskas gerai.

    Jorkaile

  6. 2

    jei pati maitini,nusitrauk pienuka ir paziurek kiek yra,tada matysi ar uztenka

    okse0711

  7. 2

    is tiesu tai gali buti kad mazai pienuko

    okse0711

  8. 2

    na man panasi situacija buvo,kai maziukui svoris normaliai neaugo..tai mano pienas buvo liesas ir jis is jo neprivalgydavo..tai liepe damaitinti misinuku

    ingrandr

  9. 2

    man buvo panašiai kaip Augry, tik aš jau pirmą savaitę įtariau, kad vaikas neprivalgo, krūtys tikrai nebuvo pilnos, irzlus vaikas buvo, tai kai daviau mišinuko, vaikui net akys ant kaktos lipo iš nuostabos, kad tik patraukia ir burna pilna pieno. Iškart miegot pradėjo, ramesnis tapo. Dar gali būti, kad tavo pienukas neriebus. Gal reikia savo mitybą reguliuoti, keisti vartojamus produktus maistingesniais.

    bum

  10. 1

    mes priaugome 1kg per 1men, nes vaikas gime didelis ir turejo nemaza apetitą, o jei jūsų vaikelis smulkutis, jis mažiau ir priaugo, nes juk nelaikote jo alkano, jis pats žino kiek jam valgyti.

    vinipukas