Atsakymai

  1. 2

    Mano vyras yra labai puikus tėtis :) Labai myli mūsų dukrytę ir dukrytė labai prie tėčio prisirišusi. Moka ir pamaitinti, ir sauskelnes pakeisti, ir aprengti - nurengti, o kaip gražiai jie žaidžia... Tikrai ,kol kas, galiu tik pasidžiaugti jo pagalba auginant dukrytę :)

    almyte7

  2. 2

    Sunkiai... Bet kai jau mamai būna labai sunku, ar serga ... Tai kažkaip susitvarko..

    Jorkaile

  3. 1

    mano vyrui visada puikiai sekesi jau nuo pirmos dienos gimimo su mazyle jis labai rupestingas :) kartais net atrodo jog rupinasi daugiau uz mane :) uz toki vyra tikrai gali pasidziaugti o juk buna ir vyru kuriem vaikai nerupi ne truputi atrodo jiems kad tai moteru tik pareiga rupintis vaikais , o jie tik pinigus nesa i namus.

    geiza

  4. 1

    manau visai puikiai sekas mamyte nesiskundzia :) o ir man paciam patinka, o po savaitgalio tai mazylis manes is vis nepaleidzia... :)

    poolman

  5. 1

    na po gimdymo mano vyras visada ir keisdavo pamperi ir užpakalį apiplaudavo ir taip kokius pusantro mėnesio, nes man buvo gana sunku, o dabar taip pat kai aš tvarkausi ar žiūriu ką nors tai visada pabūna tiek kiek reikia, ir pampersą pakeičia aš tik pamaitinti turiu..

    VilijaPovilioniene

  6. 1

    manajam tai puikiai sekasi, visad turedamas laisvo laiko zaidzia su vaiku,buna su manim,labai dziaugiuosi,kad neturi priklausomybes kokiam kompui,perskaito sporta koki pusvalandi praleidzia per diena prie jo ir jam uztenka,o ypac megstam siltaji metu laika,kai visi vaziuojam su dviraciais pasivezit...

    Milana69

  7. 1

    tikrai jai pasakau kad priziuretu vaika visada mielai sutinka.

    viktorijaz

  8. 1

    Siaip neblogai,bet buna vienas su dukryte tik tada kai as islekiu i parduotuve,o taip tai daugiau laiko praleidzia prie kompo nei buna su maze.

    ausrab

  9. 1

    sekasi manyciau, net labai gerai.... kai reikia tai kartu ir pavalgo ir sauskelnes pasikeicia... ir pazaidzia... kazkaip musu dukryte labai prisirisusi ir prie tevelio ir prie mamytes... tevelis nuolaidesnis, tai jis daugiau ir oziuku pamato...

    Ausrute

  10. 1

    kai nori,tai sekasi visai neblogai.siaip tai mazai jam ir terekia buti,as daugiau su vaikais uzsiimu:)

    genutester