Atsakymai

  1. 2

    turiu keleta..as labaio savikritiska..jei kompkleksu nera galiu ju issigalvot:)

    coliukexxxx

  2. 2

    turejau kompleksiuku, bet laikas daro savo, kuo toliau tuo labiau nejauciu tu kompleksu. galbut dar vyras padeda tu kompleksu atsikratyti

    Mila

  3. 2

    Tiesiog laikas savo daro... Gyvenimas kartais priverčia ir viskas gaunasi savaime..

    Jorkaile

  4. 2

    as jau pasikartosiu,bet as turiu 1 vieninteli kOmpleksa-AS NETURIU JOKIO KOMPLEKSO:)) ZINOMA ,butu ir priekiastu del isvaizdos,ir pan, bet moku save itikinti,kad tai ,ka turiu yra mano,esu tokia sukurta,ir nieko nebepadarysi:) galima butu gult po skalpeliu,bet neturiu atliekamu tam piniguciu,laiko. o kompleksai del bendravimi-ju taip pat ner-esu drasi,megstu viska sakyt i akis,ir lai nepyksta tie,kurie to nemegsta. Visiems neitiksiu,ir gera nebusiu.

    labrollady

  5. 1

    Kompleksu turejau, bet su metais jie isgaravo.

    Imbiere

  6. 1

    teko tureti,gal ir dbr ji net turiu,esu kai kuriose situacijose pernelyg drovi

    ruta26

  7. 1
  8. 1

    visada buvau labai nedrasi,kalbeti pries auditorija man atrode tikras issukis,niekad nebuciau isdrisusi pirma uzkalbinti nauju zmoniu..sio komplekso atsikraciau metus pagyvenusi uzsienyje,mandagus draugiski zmones parode man kaip smagu yra bendrauti,susipazinti,paplepeti aktualiom temom:) mano gyvenimas tiesiog pasikeite:)))

    sandritute

  9. 1
  10. 1

    na paauglysteje tai kompleksavau del savo isvaizdos, bet praejus siam laikotarpiui kompleksai dingo :) dabar gal siek tiek saves nemyliu del svorio:)

    Indruke