• 44ats.

    Ar tikrai ligonineje duodami drabuzeliai suplyse ir nudeveti?

    Viena pazistama patare i ligonine isidet mazyliui drabuzelius, nes tipo ligoninej jie labai nudeveti, suplyse, ir nesmagu nei mamytei nei vaikuciui. Ar taip visur? Man jau pats laikas gimdyt.

    gintarevaldasPasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    veziausi savo, tai is karto aprengiau savais, nes tuo metu gimde labai daug mamyciu tai klause ar turesim savo, tik sekancia diena pasiule ligonines, bet atsisakiau:)

    erika1984

  3. 3

    na as tai is karto savo rubelius veziaus ir jais renge.o kita moteriske neturejo atsivezus,tai burbuliavo sesutes ir liepe,kad atnestu

    nesvarbu

  4. 3

    As tureja drabuzelius, bet ligonineje vistiek renge valdiskais. Bent marskinukus tai grieztai liepe palikti valdiskus,o jau kelnytes buvo mano.

    Linute39

  5. 3

    manyciau viskas priklauso kaip pati nori, as tai uz poros savaiciu vaziuosiu i VGN tai jau kaip ir viska susiruosus , drabuzelius irgi.
    Nepakenks jai ir busi pasiemus nezinia ko prireiks.

    Ximana

  6. 2

    as tai veziausi savo drabuzelius. buvo mieliau aprengti savus drabuzelius.

    Mila

  7. 2

    as veziausi, nes su tais kokiais man ji atnese po gimdymo tikrai ne patys mieliausi.. nu nesunku isismesti, juk tie rubeliukai dar tokie mazuciukai :)

    Jurgita311

  8. 2

    Gimdykloje mažutę aprengė valdiškais rūbeliais tik kojinytės ir kepurytę mūsų uždėjo. Paprasti medvilniniai švarūs rūbeliai ir tikrai nesuplyšę. Sekančią dieną mažutę aprengėm savais rūbeliais. Labai gerai Elegancija patarė, reikėtų nuvažiuoti į tuos gimdymo namus, kur ruošiatės gimdyti ir pasiteirauti, ką reikia atsivežti.

    almyte7

  9. 2

    na pas mus siauliuose kai gimdziau net neleido apvilkti jokiu savo rubeliu iskyrus kepuryte, tik aprenge kai vykome i namucius :)

    geiza

  10. 2

    man tai visiškai dzin buvo kokie buvo dražulėliai ligoninės - man svarbu buvo kad pagimdyčiau sveiką vaiką ir gimdymas sklandžiai praeitų, kad būtų ką rengti. Nei vieno drabužėlio nepirkau iki vaiko gimimo - draugės padovanojo, atnešė į gimdymo namus ir vyras su motina bunant man ligoninei nuvažiavo į parduotuvę ir nupirko keletą komplektėlių naujų. Aišku galima keletą tgurėti, bet prisipirkt nepatarčiau iš anksto, nes galu gale nežinosi kokio ūgio ir svorio gims vaikas - mano buvo maža 49 cm,o palatos kainžynės 56 cm - tai skitžrtumas akivaizdus

    Anonimas