• 29ats.

    Ar jau matete nauja maximos akcija - dormeo prekes su nuolaida uz lipdukus, ka apie tai manote? Ar verta pirkti? Ar brangoka visgi?

    Is tiesu nesu bandziusi tokios produkcijos, bet gal jau kas ja turite, gal galite ka nors ivertinti ar tikrai ta nuolaida tikra perkant su tais lipdukais? :) Aciu uz pasidalijima ziniomis :)

    geizaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na as esu nusprendusi isigyti, vienai pagalvei jau lipduku turiu ir antrai pradejau rinkti, o kadangi galima iki liepos menesio, tai manau pataupius pinigeliu atsiras:) dar ir kaldru noreciau, bet bus matyt kaip seksis atsidet pinigeliu siam reikalui:))

    erika1984

  2. 2

    surinksiu ir kam nors padovanosiu,man net puse kains per brangu:(

    emiliukas

  3. 2
  4. 2
  5. 2

    Va kaip tik ir gerai apziurejau sia akcija ;-) siaip is azarto perku,dar man ir mama zinau, kad atidavines lipdukus. bet prie progos, kaip didesneje maximoje busiu, jei bus siu dormeo produktu, net paciupinesiu, ar verta pvz uz kaldra 189ltmoket.uzpernai, kaip rinkau lipdukus keptuvei, tai dar teko damoketi uz ja 60lt, bet sakau, as apie ja ne blogo zodzio pasakyt negaliu.

    Imbiere

  6. 2

    Ma2iau, gvau du lipdukus. Bet mn kad ir surinkus lipdukus, atrodo, per brangu. Nei vieno daikto nenoriu u= tas kainas, kurias siūlo.

    Jorkaile

  7. 2

    joa maciau sita akcija..na as kazkaip nesidomiu dormeo produkcija..todel ir negaleciau pasakyti ar didelis pirkimo apsimokumas del tu lipduku uz pigesne kaina

    ingrandr

  8. 2

    aš jau lipduką gavau,bet vargu ar pirksiu,nes kainos didelės,o man tų prekių ir nereikia,labai geras anklodes vyras iš užsienio parvežes..o patalynė,net nežinau..vargu,gal draugam atiduosiu,jei pirks :)

    tuti

  9. 1

    man tos lipduku akcijos-eilines pirkeju apgaules

    ruta26

  10. 1

    Kas turi isigije siuos gaminius, tai tikrai nesigaili, as vis galvojau, kad per brangu, neverta, bet dabar jau svarstau, kad reiketu ir mums isigyti :) Atisliepimaitikrai geri :)

    Indruke