Atsakymai

  1. 9

    elgiuosi taip pat kaip ir prieš gimdymą ar nėštumą. Tik makiažo mažiau ir rečiau naudoju, nebeturiu laiko (o gal ir noro) gulėti vonioje putose:) Užtenka ir po dušu nusiprausti, pilingą pasidaryti. Bet į lauką eidama visada pasidažau - akis, lūpas. Va, jau senokai nagų nelakuoju ryškiu laku, nebent nago stiprintoju pasitepu po naminio manikiūro:)

    elegancija

  2. 6

    Na sau galiu skirti laiko tik tuomet, kai mazylis miega ir kai pasidarau visus namu ruosos darbus. Taigi to laiko ne tiek daug ir lieka...

    Indruke

  3. 5

    turbūt kokią 1 min: pasitepu veidą kremu, va ir viskas. Kažkaip sėdint namie nėra poreikio dabintis. Kai laukiu svečių ar vežu vaiką apžiūrai, tada susitvarkau, pasigražinu, o taip...kam? Vaikui graži kokia esu, vyras manęs praktiškai nemato, aš savęs irgi :)

    bum

  4. 5

    o gal tavo drauge taip sako todel kad jai neuztenka laiko ir tokiomis kalbomis bando save raminti, kad nenori ir pan...? gal turetum jai padeti rast laiko ir sau?

    poolman

  5. 4

    taip kaip tavo draugiai nutinka daug kam, ypac mamom kurios augina mazucius leliukus. prasideda rutina, namu ruos kasdiena,o ir iseiti kur nors nera galimybiu jeigu vaikelis dar labai mazas. tada nuo visko taip ir pavargsti ir isvis nieko nesinori. bet su laiku tai praeina ypac jei turi kas tau padeda. o kiek laiko skiriu sau? nei pati nzn, paprasciausiai jei kur nors einu tai pasidazau, pasiruosiu ir tiek. namie niekada nesidazau

    vestina

  6. 3

    na savo isvaizdai..ta prasme sau-skiriu laiko labai nedaug,nes kaip va ir minejo cia kazkas pavargstu nuo namu ruosos..nuo visko..kazkaip nera nei laiko nei noro puostis,grazintis..gal tiesiog viskas susitvarkys paaugus vaikeliui..na nesakau,kad siuo metu esu apsileidusi..tik nebesidazau namuose..beveik niekur neiseinu.//nebent su vaiku arba vyru..

    ingrandr

  7. 3

    skiriu kokia valanda , ir tai vakare kai grysta musu tetukas! Nes kai mazyle miega tvarkaisi namus, valgyti darai, nlb lieka laiko sau :(

    cindy

  8. 3

    Nedaug :) Jei laikas, praleistas internete skaitosi sklirtas sau, tai gal valandą. Bet ir ta valanda, kai vaikas aplink laksto :)

    Jorkaile

  9. 3

    na čia geras klausimas, sau laiko galiu skirti labai mažai, nes kai vaikutis miega, man tenka mokytis. Tai lieka naktis;)

    Anonimas

  10. 2

    Ne per daugiausiai.Anksciau nemazai laiko skirdavau pati sau.Gimus mergaitei atrodo nebespeju nieko.Tik kai miega mazyle galiu namus apsitvarkyt,pasidazyt,issimaudyt.
    Vyras,kai paziuri taip pat speju ka nors pasidaryt.Bet kiek anksciau turejau laiko sau nepalyginsi.Greiciau paaugtu mazyle,nes kartais atrodo visai aptingsiu besedadama namie. :)

    Anonimas