• 27ats.

    Mano vyras vis kartoja, kad moterims istinka po gimdymo depresija, ar tai tiesa, ar jum buvo, nes jau nusibodo, bet koks mano priekaistas jam ir jau sako man "depresija tau jau uzejo".

    Ar tiesa, kad moteris po gimdymo apima depresija?

    ikmeskutePogimdyvinė depresijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    IKMESKUTE , kai vyras pasakys, kad uzejo Jums depresija, Jus atsikirskit, kad moterims, kurioms turi gerus vyrus, pogimdyvines depresijos nebuna :))) Tai gal jis, nenoredamas pripazinti, kad yra blogas vyras, nebeprikaisios ir Jums depresijos :)

    almyte7

  2. 3

    susitraumavau,bijau kad man taip nebutu..tu IKMESKUTE tam savo vyrui duok dirzu...:)

    coliukexxxx

  3. 3

    na man nei po vieno nebuvo jokios depresijos.gal kartais buna,kad nervuota bunu,bet tikrai ne nuo to

    nesvarbu

  4. 3

    na man vyras nieko niekada apie depresija nekalbedavo..bet mane buvo istikusi depresija..ir dar kokia..labai pablogejo santykiai su vyru ir t.t..tokiu atveju reikia lankytis pas psichologa arba gerti antidepresantus..bet nevisoms da depresija buna..nesijaudink tiek

    ingrandr

  5. 3

    Man tai irgi pasireiškia. Ypač, kai vyras mato, kad man sunku, o nepadeda.

    Jorkaile

  6. 3

    man jos nebuvo, bet va kaip kristale sake jauciasi nuovargis, is to nuovargio issaugdavo pykcio protrukis, bet ne depresija! Manau depresija uzeina toms kurios apie tai galvoja, kaip zinau viena pazystama jei gimdyti uz 4 menesiu o jau ji sneka kad pas ja tegul niekas neina nors pora menesiu nes jei depresija uzeis, manau tai kad nlb normalu!

    cindy

  7. 3

    mano vyras ir taip sakydavo, pastovei jei tik ka prikisu tai sakydavo tu gal arbatu pagerk.. bet as kai tokia "nutylinti" tai kaip atsakydavau tai uzsiciaupdavo.. as sakau kad man nebuvo jokios depresijos, tik nuovargis savo padarydavo, pykscio protrukis ir t.t daugiau laiko skirk sau, ir viskas bus ok.. maziau klausyk ka sneka..

    kristale

  8. 2

    Nebuvo man jokiu depresiju,gal pas tave cia vyras depresuoja.

    pavasarinuke

  9. 2

    taip man buvo ir sunki pogimdyvine epresija labai sunki.

    mamyciuke

  10. 2

    Mano vyro brolio zmonai taip buvo.. Istiesu baisu, kad visus 9men lauki kol isvysi ta mazuti angeliuka, bet kai jis ateina jau y pasauli istinka tai ko maziausiai tiketis galima.. ji savo mergaites paimti y rankas pora savaiciu negalejo:/ daktarai neleido, nes ji buvo ko ne vos ne soke po gimdymo:( Tikiuosi mergytes jums viskas bus gerai. Nenukabinkit nosytes:)

    Padruskia