• 12ats.

    Ar Jūsų vaikas žaidžia su plastelinu? Kur perkate?

    Ar Jūsų vaikas žaidžia su plastelinu? Kur perkate? Aš nupirkau Norfoje plastelino vaikui. Jis noriai griebė, lipdė visokius ateivius. Bet man pačiai tas plastelinas toks nemielas, kažkoks kietas. Gal kur būna normalaus, minkšto plastelino? Teko internete kitų vaikų darbelius žiūrėti iš plastelino. Tai ten ir spalvos tokios gražios..

    JorkaileParengiamoji mokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    zaidzia,gaminu namini,buvo mamyte Lukniukas imetus kaip ji pasidaryti

    ruta26

  2. 2

    Mes dažnai būnam Senukuose, kažkaip akys neužkliuvo. Reiks pasidairyti.

    Jorkaile

  3. 2

    ,,Senukuose,, tikrai dydelis pasirinkimas ir labai grazios spalvos.Dar buna prideta ir su spec.figuromis vaiko fantazijai padailinti.

    Ximana

  4. 1

    taip, zaidzia. bet mes labiau megstam savo gaminti

    juratele

  5. 1
  6. 1

    plastelina atsimenu is savo vaikystes, fainai kai nulipdai, bet pats lipdymas gana bjauru, limpa prie ranku, paskui sunku nuplauti, tuoj surasiu psl, kur beata nicholson mokina kaip is maisto produktu pasidaryt plastilina! manau tai daug priimtiniau! http://beatosvirtuve.blogspot.com/search/label/Vaik%C5%B3%20dar%C5%BEelis velgi, jei kam pasirodys, kad reklamuoju, nepykit, tikrai manau kad tai demesio vertas web ;)

    juliete

  7. 1

    idomu ar mano maziukas dar nepermazas, bet butu idomu duoti jam pazaisti(mums jua metukai)

    mysteryy

  8. 1

    dukrytė kartais pažaidžia su plastilinu bet mūsų irgi kažkoks kietas, tai kol suminko kol sušyla tai jai ir noras lipdyt praeina, mažius tai dažniausiai tik iš sesės atiminėja ir į burną kemša ragauna vis, o pirkom tai Maximoj.
    o modelinas būna tik baltas ar ir spalvoto būna?

    auvilė

  9. 1

    mes turime ne plastelina o modelina..jis daug geriau nei plastelinas ir prie ranku ne taip linma ir jei nori gali susidziovinti viena ar kita figura :)galetumet pabandyti :D

    Pearl

  10. 1

    zaidzia, bet kadangi megsta viska ragauti, tai mes zaidziame is naminio.

    juratele