Atsakymai

  1. 3

    Patarimas- tiesiog negalvoti ir tuomet pasiseks. Aš taip pat labai pergyvenau ir sugadinau šimtus nėštumo testų. Norėjosi neigimaą nėštumo testą sulaužyti kiekvienąkart.

    Jorkaile

  2. 2

    Tik 3 men labai mazas laiko tarpas, mums pavyko tik po 3 metu ir tai tik su gydytojos pagalba. Nes is pradziu reikia atlikti labai daug kraujo, skydliaukes, spermos tyrimu, kad rastu silpnaja vieta kas negerai

    ginnta

  3. 2

    ir mes prejom kancio metus kol pagaliau susilaukiau,pirma karta pastojau vos 17 metu ir bumm...septintoj savaitej nestumo persileidymas,vyras armijoj o as viena nei kur detis...prejo geru pora metu kai negalejau pastoti ir pastojus vel persileidau,begidant ivare sunku uzdegima nuo kurio daktarai pasake kad gali buti taip kad visai nebeturesiu vaiku,verkiau ne savo asarom,bet vienas gyditojas nuramino,reik laukt ir visiem ateina ta laime.sulaukiau pagaliau tos laimes,matyt tada buvo dar ne laikas,ejom i genetinus tirymus,gerem visoki bruda ir niekas nepadejo. ATEJO LAIKAS IR VA JAU TURIM 4 MEN DUKRELE.buk stipri ir nenuleisk ranku;-)

    Brige88

  4. 2

    Mažylis pats nuspręs kada ateit :) Sėkmės Jums :)

    Jorkaile

  5. 2

    Na as geriu folio rugsti, o vyras gere vitamina E.. na stengsimes susiimt:)

    Padruskia

  6. 2

    manau nenusimink sulauksite maziuko, butu geriau pasitikrinti pas gyditojus jums su vyru abiem, vitaminus gal kokius naudot pradek? as vietoj taves nenuleisciau ranku ;)

    geiza

  7. 1

    na meginkit daryti per menesines..arba gerk hormonines tabletes,norint pastoti..

    nade

  8. 1

    3 menesiai pastangu dar mazas laiko tarpas, nera ko nerimauti:) Manau tikrai maziukas apsigyvens pilvelyje, tik reikia maziau apie tai paranojiskai galvoti. Viskas ateis savaime, kai maziausiai to tikesites :)

    kvapni_feja

  9. 1

    3 men, tikrai per trumpas laiko tarpas nerimauti... kitiems prireikia ir metuku ir ilgiau... iki kokiu metu patarciau nesirupinti del to ir dirbti siuo klausimu :).... nes nervinimas ir pergyvenimas tik dar labiau atitolina ...

    Ausrute

  10. 1

    Čia dar labai trumpas laiko tarpas. Mes su vyru nuo 2008 rugpjucio planavom, tada 2009 balandi pastojau ir persileidau. Kreipiausi i medikus jau po 3 men. kai nepavyko, nenustate jokios bedos (Grybo gatvej), kai po persileidimo vel kuri laika nepavyko, kreipiausi i Maxmeda ir ten nustate, kad pas mane per plona gimdos gleivine, kad tokiu atveju neimanoma normaliai pastoti ir isnesioti. Skyre gydyma...bet nepraejus gydymo laikui, nusprendziau pakeisti darba, kuris man keldavo didele itampa, tuomet pastojau net nesitikedama :)

    Taigi, jeigu nori pastoti, turi visu pirma is savo gyvenimo eliminuoti visus stresus ir pasitikrinti pas gydytoja, ar viskas yra gerai. Tikrai rekomenduoju Maxmeda, nes nebrangiai ir efektyviai diagnozuoja, jei yra problemu, jei ne, sudelioja viska taip, kad padidina pastojimo galimybes, net esant stresui.

    Svarbu nevaryti arkliu :) Sekmes.

    Vaidota