Atsakymai

  1. 4

    as gimdziau jonavos ligonineje,tiksliau cezari turejau,bet nenusivyliau,nors ir vaikuti prie manes pagulde kai tik parveze is pooperacines palatos.tik kad ateidavo sesute pampersa pakeist,kol pati keltis negalejau

    nesvarbu

  2. 3

    Gimdžiau Vilniuje, raudonojo kryžiaus ligoninėje. Rinkausi šią, nes gimdžiau joje vieną savo sūnų. Trūkumų lyg ir nebūtų, priežiūros sulaukiau, bet praktiškai viskuo reikia pačiai domėtis ir klausinėti. Niekas nėra labai linkęs eiti ir klausti ar viskas gerai, ar reikia pagalbos. labai mielos seselės, visos. Ko nepasakyčiau apie gydytojas, kurios vizituodavo tik užėjusios į palatą kalusimu, na viskas gerai?. Bet kai man labai pagalbos nereikėjo, nebuvo tai pirmas vaikas, tai pati viskuo ir susitvarkiau. patiko gimdykla (žinau kad yra kelios), bet man pakliuvo vienvientė palata-gimdykla, tai su sąrėmiais joje ir laukiau, o prasidėjus gimdymui tik lova buvo šiek tiek transformuota ir niekur nereikėjo eiti. Rekomenduočiau kitoms irgi šią Vilniaus ligoninę.

    elegancija

  3. 3
  4. 3

    Gimdžiau Kauno II Klinikinėj ligoninėj.Pačiu gimdymu skųstis tikrai negaliu.Ir akušerė buvo nebloga,o gydytoja iš vis fantastiška.Ji viską taip aiškiai aiškino,taip ramiai.Žodžiu tuo likau labai patenkinta,gal dar padėjo,kad vyras buvo šalia.Bet va po gimdymo priežiūra tai buvo tragiška.Mano mergytė niekaip negalėjo normaliai pavalgyt-kiek pažįsdavo ir verkdavo-pagalbos tame,pamokymų,patarimų ar pan.nesulaukiau.Pagalbos kai reikėjo-vos prisišauksi.Dabar laukiuosi antro ir jau mąstau,kad rinksiuosi kitus gimdtmo namus vien dėl priežiūros po gimdymo.

    Vilmiene

  5. 3

    Gimdziau Vilniaus gimdymo namuose.Atsiliepimai tikrai tik geri....Personalas super ir pati ligonine patiko.Likau patenkinta ir antra vaikeli taip pat planuoju tik ten gomdyti.

    geramama

  6. 3

    Gimdziau Klaipedos gimdymo namuose. Viskas vyko labai sklandziai, atsiliepimai kuo puikiausi.Personalas ivairus, bet juk negali visi zmones buti tik geri :) Ir medikams buna blogu dienu ;) Visumoj esu patenkinta ju darbu.

    almyte7

  7. 3

    vilniuje, VGN, labai gera ligonine, viskas patiko, dar karta gimdysiu tik tai ten

    Snezana

  8. 2

    gyvenu ne lt tai gimdziau uk,begalo super gydytojai ir prieziura labai gera.

    deimantina

  9. 2

    Aš gimdžiau Trakuose, labai patenkinta. Atnaujinta ligoninė, skyrius. Viskas puiku.

    Jorkaile

  10. 2

    Pries 9 metus gimdziau Vilkaviskio ligoninej,buvo kazkoks siaubas net baisu prisiminti,dukryte pries beveik metus gimdziau Kauno klinikose tai nusiskundimu neturiu.

    ausrab