• 7ats.

    Kaip atsisakyti reklaminiu sms zinuciu?

    Sveikos, na, mane jau galutinai baigia suerzinti reklamines zinutess, kurias gaunu sms. Esu omnitel abonente, stai kiek reklamos gavau
    tai dovanoja omnitel korteles, tai hp kompiuteri siulo, siandien siulo dalyvauti loterijoje TAIP arba NE. Ir taip kone kas savaite reklama. Kaip galieciau atsisakyti sito reklamos srauto.

    As jau nekalbu apie tai, kad istisai skambina is kitu tinklu, ir vilioja pas save, arba planus pristatineja. Bet cia ir bite, ir omis ir tele2. Kaip nuo ju apsiginti?

    Jauna_seimininkeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tiesiog Omnitel skyriuj gal net telefonu pranešt..

    Jorkaile

  2. 2

    jeigu neklystu, tai reikia nueiti tavo atveju į Omnitel, ir atsisakyti šių reklamų siuntimo. Nes kai sudarinėjama sutartis ir įmamas planas, tada gal ir nesiklausę atstovai, paima ir uždeda "varnelę", kad siųsti žinutes. Bet jeigu planu nesinaudoji, tada nežinau tiksliai kaip pasielgti, bet ko gero to tinklo operatorius, kuriuo naudojiesi, turėtų viską paaiškinti.

    elegancija

  3. 1

    jei nors syki sutikai, tai jau prasideda...nieko nepadarysi, automatu siuncia ir skambina jei sykeli davei sutikima.ir jei pati kazkokiuose zaidimuose rasei savo kooordinates

    juratele

  4. 1

    nueik i omnitel salona ir pasakyk kad noretum atsisakyti reklaminiu zinuciu i savo numeri.

    VilijaPovilioniene

  5. 1

    tureti viska sutvarkyti omnitel salone, isvis tada negausite jokiu zinuciu is jokiu tinklu, tikreusiai kai rasetes sutarti pazymjote kad norite gaui visokias naujienas ir pan, taipat ju taip ir atsisakysite ;)

    geiza

  6. 0

    Uzsuk i www.teleinfo.lt tinklalapi ten viskas yra parasyta kaip atsisakyti reklaminiu sms. Straipsnis vadinasi: "Atsisakyk reklaminiu sms" beroc. Ten rasi kaip atsisakyti ne tik omnitel bet ir kitu ikyriu siunteju sms.

    Anonimas

  7. 0

    pritariu mamytem auksciau parasiusiom, bet zinok, kad tai galios tik sms zinutem, o skambuciai reklaminiai neuzsiblokuos. as pati dirbau skambuciu centre, tai pajama, pvz, omnitelio abonentus ir visiems skambinam. visiskai nesvarbu, ar kubiliui ar paprastam zmogeliui - visiems is eiles. paslaptis yra ta - pradzioj pokalbio visada pasiteiraujama "ar galite|sutinkate kalbeti?" jeigu pasnekovas atsako "taip", tai vsio - jokios teises nepazeistos. tai tiesiog sakykit ne ir viskas. niekas neklaus, kodel :))) o siuos metu gi visi dovanoja kazkiek cnt uz atsiliepta skambuti, tai galima ir paplepeti :)))

    Elevina