Atsakymai

  1. 3

    mes gaminame astria sriuba. tikrai skaniau nei kavinese, nepalyginsi net :)
    reikia apkepinti malta vistiena ar jautiena su soju astriu padazu, aitriom paprikom, cesnaku smulkiai supjaustytu. siaip mano vyras deda visko, kas astru :))) taip pat pakepinti sutarkuotu morkyciu, svogunu, galima pievagrybiu ir pomidoru. na ir viskas keliauja i puoda :) dar reikia deti pupeliu, velgi - kokias norit, smulkias ar dideles ir astrus keciupas. dar reikalinga puse butelaicio stipraus alaus :) verdam apie 20min, paskui dedam tarkuota suri ir grietine, cia jau kiekvienam individualiai i lekste. valgom su prancuzisku batonu. kas karta ta sriuba gaunasi kitokia, nes prieskonius dedam kokius tuo metu turim :) siaip labai labai skanu, cia musu firminis sestadienio patiekalas:)

    Elevina

  2. 3

    makaronu apkepas..apkepinu farsa(su baziliku,druskyte,vegeta,raudoneliu,svoguniukais),paskui isverdu makaronus,paskui i kepimo skarda viska dedu sloksniuodama(1.makaronai,2.farsas,3.grybai,4.suris tarkuotas,ir taip iki pat virsaus,gale pridedu dar daug surio) ir kepu apie 20-25min.. dar padarau kokiu gaiviu salotu(salota,svoguno laiskas,pomidoras alyvuoges,citrinos sulciu ir aliejaus)...

    alina19891

  3. 3

    Troškinukas su jautiena ir cukinija

    Jorkaile

  4. 3

    Musu pagrindinis seimos patiekalas tai butu vistiena su ryziais arba vistienos kepsneliai su suriu....tai vistiena su ryziais:vistienos file supjaustau kubeliais,sudedu i dubeneli idedu vistienos prieskoniu,vegetos,majonezo ir palaikau pora valandu,po to suberiu i keptuve ir kepu,kai jau baigia kepti ipilu grietineles ir patroskinu,o garnyrui isveerdu ryziu,o su suriu tiesiog supjaustau file juostelem taip pat apibarstau vitienos prieskoniais,pavolioju i kiausiniu plakini,po to i suri ir kepu....dazniausiai prie kepsneliu padarau krabu lazdeliu misraines,krabu lazdeles,virti kiausiniai,koncervuoti zirneliai,viska supjaustau kubeliais ir ismaisau su majonezu....

    Indruleeeee

  5. 2

    turime .kepsniukai su suriu.
    kiauliena karbonadai,suris ,majonezas,svogunas,agurkas raugintas,aliejus prieskoniai

    deimantina

  6. 2

    turiu savo firminį receptuką, kuris kiaulieną vištiena paverčia. Išmušam mėsytę, apibarstom druska ir pipirais, aptepam garstyčiom. Supjaustom juostelėm lydytą sūrį ir koncervuotus ananasus, juos dedam į muštinio vidurį ir suvyniojam, kraštus užlenkiam, kad kepant sultys ir sūris neišbėgtų. Pamirkom į kiaušinių plakinį, apvoliojam miltuose, vėl į kiaušinį ir į džiuvėsėlius. Palaikom pusvalandį šaldytuve. Kepu ant vidutinės ugnies uždengtoj keptuvėj, dažnokai vartau. Daug ką vaišinau šiuo kepsniuku, tai niekas netikėjo, kad tai padaryta iš kiaulienos. Šeimoj - tai mūsų mėgiamiausias patiekalas.

    bum

  7. 1

    Megstam picas. Jas galetume kiekviena diena kepti, nes nusipirkau specialias skardas picoms. Dar musu firminiai patiekalai, belekokie, svarbu, kad is vistienos krutineles butu ;)

    Imbiere

  8. 1

    Burokų sriuba, galėčiau virti kasdien visi čepsėdami valgo.

    iinnggaa

  9. 1

    daznokai gaminu zemaiciu blynus su kepeneliu idaru

    ruta26

  10. 1

    ne, neturime, valgome ivairu maista

    mysteryy