• 18ats.

    Klausimas mamytems, kurioms dare cezario pjuvi. Ar noretumete zinoti, ka reiskia gimdyti?

    As daznai pagalvoju, kad daug mieliau buciau pati gimdziusi savo mazyli o ne cezario operacija... Noreciau pajausti, ka reiksi po kanciu paimti savo mazyli ant ranku. Visos mamos apie tai kalba, kad tada uzmirsti visas kancias, visus vargus... Tikiuosi dar teks patirti si jausma :)

    IndrukeCezario pjūvisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as galima pasakyti pusiau pagimdziau, 15 valandu buvau gimdykloj, buvo jau pilnas atidarymas kaklelio, bet paaiskejo kad vaikutis ne taip pasisukes, tai dare cezari. manau ner ko dabar galvot ka as noreciau, svarbu vaikuciui viskas gerai. :)

    Snezana

  2. 2
  3. 2

    pirmus du vaikucius pagimdziau pati,sunkiai bet pati,mat gime dideli vaikuciai.
    o va trecia net negalvojau apie cezari,bet galvute neisistate i savo ,,vezias,, tai ir dare cezari.
    na pasakyciau,kad gal geriau paciai pagimdyti

    genutester

  4. 2

    nepasakyciau kad as nezinau ka reiskia gimdyti nes tikrai taip nera...su pirmu gimdymu kamavausi16 valandu, kentejau kaklelio atsidarymus, cezarius...ir kai liko tik valandele (nes pilnai atsiveres jau buvo kaklelis, atsirado nenumatytas atvejis ,todel mane migde ir padare cezari.) taip kad as tikrai zinau ka reiskia kenteti ir laukti...kiti jau gimdymai buvo cezariai, bet kazkaip tas pirmasis ir liko labiausiai atminty,nes tiek nedaug buvo like iki uzgimimo,tiek issikamuota...Bet kazaip labai del to nesisieloju,man svarbiausia kad rezultatai geri,vaikiukai sveiki ir man tas yra visu svarbiausia,o as istverciau atrodo viska :)))sekmes!!!tikesimes tau pavyks su antru nestumu pajusti tikraji gimdyma,nors cezaris ne ka mazesne patirtis gyvenime ;)

    Pearl

  5. 1

    na manau kuri dare cezari niekada nepatirs to gamtos duoto dalyko ir reiskiio ka reiskia gimdyti paciai..

    Anonimas

  6. 1
  7. 1

    man padare cezaari bet ir nesiskundziu kad blogai, bet seip tai butu idomu kaip ten tas gimdymas be cezario :)

    Romualda

  8. 1

    gimdziau pati, bet vaikiuko neleido imt ant ranku tik pagimdzius. Kiek teko bendrauti su gimdziusiomis cezario pagalba, jos visos dziaugiasi, nes pacioms gimdyti tikras vargas ir prisiminimu smagiu tikrai nelieka.

    vinipukas

  9. 1

    man dare cezario pjuvy,o taip tikrai noreciau suzinoti ka reiskia gimdyti paciai savo jegom:)

    inetelee

  10. 1

    nemanau kad noreciau, bet juk cia nepasirinksi, cezarius daro del to kad reikia, o ne delto, kad jau labai nori ar bijai pati gimdyti.

    mysteryy