Atsakymai

  1. 4

    Tą jogurtėlį pati dažnai darau. Jis ir apetitą kelia, ir tų gerųjų bakterijų organizmui duoda, kaip vitaminai Linex.

    Jorkaile

  2. 3

    o jusu vaikai noriai valgo jusu gamybos jogurta?

    zaikiuks

  3. 3

    siandien pabandysim padaryt,ziuresim kas gausis

    nesvarbu

  4. 3

    Aš darau šitaip:
    1 ltr. pieno (gali būti ir iš parduotuvės 3,5 proc. riebumo)
    Natūralus jogurtas DOBILAS mažas indelis (apie 100 ml.)
    Pieną reikia pašildyti iki apie 40 laipsnių temperatūros (jei pienas naminis, tada geriau užvirinti ir atvėsinti iki 40 laipsnių, jei iš parduotuvės, tai tik pašildyti) , supilti jogurtą, išmaišyti ir palikti šiltai. Jei vakare padarysi, ryte jau turėsit litrą jogurto. Kad toliau nerūgtų, reikia statyti į šaldytuvą. Bet galima toliau gaminti jogurtą iš šito - apie 100 ml jo vėl įmaišyti į šiltą pieną ir vėl pasigamins jogurtas.

    Jorkaile

  5. 3

    As imu 2 litrus pieno, uzvirinu, tada atvesinu ii mazdaug 43 laipsniu temperaturos, supilu maza indeli jogurto ir idedu kelis saukstus cukraus. Tada apvynioju ir palieku siltai per nakti arba mazdaug 8 valandoms.

    Indruke

  6. 2

    aciu Jorkale uz receptuka. mes taip pat pabandysim pasidaryti

    Mila

  7. 2

    reikes pabandyt,o jis tirstas gaunasi?

    nesvarbu

  8. 2

    As irgi taip darau,kaip indrele parase,bet dedu ne cukru, o saldytas uodas su cukrumi, zinoma jau atsildytas.

    juratele

  9. 1
  10. 1

    Taip, tirstas :) Nors mano suneliui labiau patinka pirktinis, bet namie gamintas daug sveikiauir pigiau :) As taip pat is kaimisko pieno darau, net nesu bandziusi is pirktinio, tai negaliu pasakyti, ar blogesnis ar geresnis gaunasi :)

    Indruke