Atsakymai

  1. 3

    nea namuose nesportuoju..na ir atvirai,tai ir nera tam laiko..vaikelio prieziura atima visa laika..o siaip sportas namusuose ne toks efektingas,kaip aerobika ar sporto klube atliekami pratimai

    ingrandr

  2. 3

    Sportuoju šiek tiek su treniruokliu. Bet galvoju body flex pabandyti, kai reikia įkvėpt, sulaikyti kvėpavimą ir temti raumenis.

    Augry

  3. 2

    Aš tai padarau atsilenkimu kokių 100 ir kojoms kelis pratimukus dabar tai laikausi kopustu dietos tai sporta atidejau į šali.

    mamyciuke

  4. 2

    Sportas namuose - ryte bėgiojimas, vakare į atskirą kambarį, įsijunk muziką ir pratimus daryk. Nors aš tai eičiau kur su kompanija į aerobikos treniruotes. Nes namie po savaitės atsibos..

    Jorkaile

  5. 2

    Augry, as ir gi galvoju apie bodyfleksa, girdejau labai padeda :)

    vanilinka

  6. 1

    Minu elipsini dvirati, kartais pasuku lanka.

    reda83

  7. 1

    Kažkaip neprisiverčiu sportuoti, o būtų tikrai labai gerai, bet išeinu su vežimėliu, tai po 2 h. visada pasivaikštau, tai irgi šioks toks sportas.

    iinnggaa

  8. 1

    nesportuoju,uztenka paskui mazyli lakstyt

    ruta26

  9. 1

    Su kardio treniruokliu 20 min, o po to su svoriais 20 min treniruote:)))))labai gerai ir degini riebalus ir raumenukus stiprini:)))

    Anonimas

  10. 1

    Siuo metu nesportuoju, bet anksciau rytais begiodavau gatvemis, kartais atsileknimu padarydavau:) po nestumo vel grisiu i savo ritma, tik si kart pirksim su vyru ab rocket presui mankstint :D

    kvapni_feja