Atsakymai

  1. 3

    aisku viskas gerai ka duoda..pritariu tau..maziau reikes pirkti..juk kudikeliui ir tai kiek visko reikia:)

    coliukexxxx

  2. 3
  3. 2

    siais laikais viskas kainuoja, tai kodel gi proga nepasinaudojus :)

    Juodckute

  4. 1

    Aš gavau tik iš AVENT buvo buteliukas, keli įklotai į liemenėlę ir reklamų....

    iinnggaa

  5. 1

    kaip kuriuose kursuose,bet duoda

    ruta26

  6. 1

    ziurink i kokius kursu eisi, bet duoda, as visai nepirkau mazu avento buteliuku, ciultuku, ranksluostu dave, kojinyciu, iv. knyguciu, lankstinuku, megineliu, o juk svarbiausia suzinota naudinga info apie mazyli, jo prieziura ir pan...

    mysteryy

  7. 1

    taip duoda visokiu knyguciu ir megineliu

    ingrandr

  8. 1
  9. 1

    Ganetinai keistas klausimas,taciau pirmiausia ir svarbiausia manau kursu esme lankyti yra zinios!!! Na jei sakote,kad daug ka zinote,manau vis tiek dar palankyti kursus ir pasiklausyti galbut kitokio poziurio/patirties ir pan. zmoniu tikrai ne pro sali - ypac,jei tai Jusu pirmagimis :)
    Jei kursus norite lankyti tik del "dovaneliu", na tuomet reiks specialiai tokiu pasiieskoti :)) klausimas - kokiame mieste gyvenate?.. Zinau,kad pvz. Kauno gimdymo namuose po paskaiteliu duoda sauskelniu, kremuku, lankstynuku pavyzdeliu. Kartais taip pat buna ir Vilniaus poliklinikose.
    Taciau ir siamepuslapyje turbut REKLAMINI pastebejote zenkliuka "NESTUKAS". gimus vaikuciui kiekvienas naujagimis gauna mini "gerybiu kraiteli",kuriame taip pat yra keletas gana geru daikteliu.
    Pvz.mes tokiame "kraitelyje" radome sudocrem bandini,kurio dar ir po metu neisnaudojom,grazias baltas kojinytes, daug reklaminiu lankstinuku (juos perskaite panaudojom prakurui), poravienetu nuliniu pampersu ir slapiu serveteliu. :)

    witute

  10. 1

    gavome miegineliu visokiu firmu (krutims, nuo issutimu,aliejuko nuo striju,kremo nuo striju ir t.t),seilinuka, tasyte tokia medziagine,daug visokiu lankstinuku ir nuolaidu kuponu.mes lyg ir viskas,o va kai ejo drauge tai gavo dar ir soske ir maza buteliuka rodos "Nuk" firmos.Sakau labai skirtingai visur, dar daug kas priklauso nuo remeju.

    zuzulia