Atsakymai

  1. 4

    man eina 5 menuo kai nemaitinu, tai irgi paspaudus dar pasirodo truputis..

    vabaliuke

  2. 4

    Su pirmu vaiku, nustojus maitinti, dar po poros mėnesių, paspaudus, pasirodydavo lašiukai..

    Jorkaile

  3. 2

    2savaites tai tikrai dar gaminasi pienukas,nors ir nedaug bet visgi...dar priklauso kiek mamyte maitino iki nutraukimo ar daug ar tik viena karteli dienoj....jei mazai maitino pienelis greiciau ir dings o jei dazniau maitino tai ilgiau ir gaminsis :)

    Pearl

  4. 2

    kaip idomu daniela sakai :daktarai liepe nebemaitinti nes tavo pienas buvo labai liesas ,tai del to reikia nutraukti maitinti ar geriau damaitinieti? o liesas del to kad stiptiau maitintis reikia mesiciu,versenos niedaugiau..

    dominika

  5. 2

    Man tik mėnuo praėjo kai baigiau maitinti, vis dar bėga ir nemažai

    Dominyka26

  6. 2

    as maitinau iki metu laiko, bet va praejo beveik 4men kai nemaitinu, ir paspaudus dar isbega gerokai pieno.. man ir ydomu kiek laiko sitaip bus..

    kristale

  7. 2

    mano vaikiukuj jau 4menesiai o nemaitinu jau beveik 3menesius o pieno dar turiu o vaiko daktarai liepe nebemaitinti nes mano pienas buvo labai liesas vaikuj neuztekdavo pavalgyti

    daniela

  8. 2
  9. 2

    na man buvo tai gal koki pusmeti.. po kelis laselius ispausdavau, nors maitinau tik 2savaites, bet nieko baisaus tikrinausi pas gyditojus tai israse man lasiuku pagerti ir praejo, nes ir pati buvau pradejusi pergyventi , kad kazkas negerai ;)

    geiza

  10. 1

    man per savaite visiskai isnyko,kai nustojau maitinti.negeriau nei vaistu,nei krutine verziau,dingo savaime,nes labai mazai turejau

    ruta26