• 15ats.

    Ar paminite kūdikio mėnesiadienius? Jei taip, tai kaip?

    Nuo gimimo iki metukų kiekvienas mėnuo ypatingas. Sukako mėnuo - kūdikis išmoko šypsotis ir šiek tiek kilstelėti galvą, sukako septyni - išmoko tvirtai sėdėti. Mes kiekvieną mėnesį švęsdavom su kokiu nors pyrago "gabaliuku" ir žvakutėm. Kartą padarėm naminį pyragą ir ant jo iš cukraus pudros išbarstėm mėnesiadienio skaičių. Ir kiekvieną mėnesį su tuo pyragu fotografuojamės...

    JorkaileŪgis ir svorisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    iki metukų tikrai, kas mėnesį būdavo torčiukas ar naminis pyragas su žvakute ir foto atminimui. Bet ir metukų "rimtai" neatšventėm, nes praktiškai sutapo su krikštynom. Dabar galvojam jau apie 2 m. gimtadienį, nes ir 1,5 m. gimtadienis buvo "eilinis" torto valgymas be didesnio šurmulio.

    elegancija

  2. 3

    Iki metukų paminėdavom kiekvieną mėnesiadienį, o po metukų tik pusmečius :) Tą dieną pasidarom mini vaikiškų vaišių stalą, tokį, kad ir mažutei būtų, ką pasivaišinti ir būtinai fotosesija :)

    almyte7

  3. 2
  4. 2

    na ne mes neminim,tik kazkuri menesiuka nupirkom zaisliuka lyg ir kai 5men suejo.

    daina

  5. 2

    Doviliuke, mes ir fotografuojam savo dukrytę dažniau nei per sukakties dienas, bet šias , mėnesiadienių ar gimtadienių nuotraukytes su datom dedam į atskirą albumą su visais aprašymais, kas įvyko per praėjusį mėnesį. Tai yra labai įdomu ir patiems ir bus mažutei didelis su iliustracijomis dienoraštis :) Taip kad mėnesiadienius švenčiam ne dėl to, kad tik nusifotografuotume :)))))

    almyte7

  6. 2

    ne neminiu,tik prisimenu va snd du men ir t.t

    genutester

  7. 1

    ne,ypatingai neminim,Tik nupaveiksluojam butinai ta diena.

    ruta26

  8. 1
  9. 1

    aga visada minedavau iki 6 men..o minime paprastai ta diena nusiperkame pyrago..atvaziuoja tevai ir viskas

    ingrandr

  10. 1

    mes tai kiek viena menesi vis po didesni zaisliuka nuperkam:) tai pagalmeskinus matom kaip vaikas paaugo:D

    simute