Atsakymai

  1. 1

    parasysiu ir as kaip darom idarytus kiausinius , isverdam , nulupam, perplaujam pusiau tryni issiimam i bliudeli . pakepinam ant keptuves kokios nors mesytes ar desrele (ka turit) , svoguniuko , po to sumaisom su tyniu ir majonezu ir gauna turini dedam i baltima . Skanaus

    Mazute

  2. 1

    dar darau tokius įdarytus kiaušinius. Įdarui: susmulkinu šprotus, virtą kiaušinį, raugintą agurką, virtą burokėlį. Visko dedu lygiom dalim. Sumaišau su majonezu. Tada kitus kietai virtus kiaušinius išpjaustau gėlytėmis, trynį išimu, dedu įdaro, papuošiu žalumynais (nevisada ;)). Iš trynių irgi išpjaustau gėlytes - papuošimui (kad niekas nenueitų veltui). Pati labai nemėgstu burokėlių, bet šitą patiekalą mielai valgau. Išbandykit. Skanaus.

    bum

  3. 1

    na kazkaip dar taip toli negalvoju..dar toli tos velykos

    ingrandr

  4. 1

    aš tai kasmet darau Velykom nekeptą obuolių tortą. Obuolius sutarkuoju burokine tarka, pilu truputį tirpinto sviestuko, cukraus, kakavo (nebūtina), citrinos rūgšties, tirpintos želatinos. Kiekių nematuoju - tiesiog sveikas protas diktuoja kiek ko dėt :). Atvėsintą masę sluoksniuoju su tešlainiais "Gaidelis". Labai gaivus desertas, o turint omeny, kad visko daug ir dažnai riebiai prisivalgom per šventes, tai šis desertukas mums - pats tas.

    bum

  5. 1

    marguciai, ivairios salotos , misraines,mesytes , silke , saldus stalas...kazko ipatingo labai nedarau kaip visad...biski to biski ano ir stalas luzta :)

    Mazute