Atsakymai

  1. 4

    maniske tai labai su katyte draugauja, tampo ir tampo uz kur nori, o si visai nepyksta, na nebent labai skaudziai uzgauna, tada truputi nagucius parodo.

    Tanniuke

  2. 3

    auginame triusiuka dekoratyvini tai visai nesipyksta.nesikandzioja musu triusis .begalo myli dukryte .jei laksto po kambari tai visa buna salia dukrytes,laukia kol ji paglostys .o dukryte neskriaudzia .todel ir draugauja :)))

    deimantina

  3. 2
  4. 2

    kadangi laikom dvi papugas,tai nera kaip piktis,tik kartais padraugauja,kai pasigauna i rankas

    nesvarbu

  5. 2

    Mes turim papugele,tai mergaitei labai idomus tas cip cip,nors pati arti tai neina,dziaugiasi per atstuma :)

    pavasarinuke

  6. 2

    Kadangi mes namie laikome papūgą, tai nėra kaip pyktis su ja

    anenija

  7. 1

    Draugauja. Tik gyvūnai kartais pyksta

    Auksare

  8. 1

    oi visko buna ir susipykti tenka nes jau per daug isizaidzia.

    viktorijaz

  9. 1

    jei gyvunas prastai isaukletas, jo pazeista psichika, jis gali buti pavojingas vaikui, bet jei jis psichiskai stabilus, jis vaikui bus puiki ugdomoji priemones. Is mazens ismoks rupintis, myleti ir t.t.

    juratele

  10. 1

    na istikro kate bijociau laikyti namuose,nes pati turejau kai vaikas gime katina tai buvo agresyvus ,pvz guli ant tako eina svetimas zmogus pro sali nepasitrauks jei nepatiks kai puls su nagais i kojas,kadangi gyvenam nuosavam name uzmiestyje,tai katinas gyvendavo lauke kai vaikas atsirado,ir kazkur pradingo... :( turim kieme voljiere rotveilere jau sena kale kokiu 8-9metu,tai paleidus palakstyt vaikui aisku nieko nedaro,bet neleidziu vaikui artintis prie jos,byskiuka tik paglostyt,nes ji pripratus visad mano demesi gaut viena ,o cia atsirado vaikas ir ji jau paliko nebepirmam plane o kazkelintam ir gali pavydet,nors nesu pastebejus,kad pavydetu, bet didelio suns ,gyvuno vistiek nepalikciau su vaiku ar prie vaiko,mazo ugio gyvunas kitaip,o didelio ne ne... pati esu nuo savo suns nukentejus vaikysteje ...tai kazkaip tokiu dalyku privengiu...

    Milana69