• 21ats.

    Ar esat kada nors kelias dienas praleide kaimo turizmo sodyboje?

    Galvojam kelias dienas išvykti papramogauti. Šį kartą nusprendėm vykti į kaimo turizmo sodybą, bet bijau, kad gali tekti nusivilt. Ką manot, ar verta rinktis kaimo turizmo sodybą?

    amandaKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    as nebuvus, bet atsiradus galimybei tikrai vaziuosiu. Vaziuokit, manau tikrai nenusivilsit, juk tai 100procentinis poilsis.

    Mila

  3. 2

    Mes buvome prie Ignalinos miestelyje PALŪŠĖJE. Labai geri įspūdžiai, galima valtį išsinuomoti.

    Jorkaile

  4. 2
  5. 2

    Esam buvę ir labai patiko. Daug kas priklauso, į kokią sodybą nuvažiuosit, kokie šeimininkai, kokios pramogos siūlomos ir t.t Labai daug nuo ko gali patikti ir nepatikti kaimo turizmas, o ir nuo Jūsų pačių priklauso :) Gero poilsio :)

    almyte7

  6. 2

    Kas gali but geriau, nei kaimo turizmo sodyba?Is tikruju vaziuokit-nenusivilsit :)

    Anonimas

  7. 2

    na mes visada vaziuodavom i kaimo turizmo sodyba kol gyvenom lietuvoj,nes musu seima ja kaip tik ir turi :))) tikrai begalo geras dalykas tikrai gerai atsipailaiduoji ,nuo viso triuksmo miesto ar kitko.aisku jei dar yra kokia pirtele,baseina ar kitos pramogos sodyboje.zinoma patariu vaziuoti nes tikrai begalo patiks jums ir nenusivilsite.

    deimantina

  8. 2

    zinoma kad verta ten paatostogauti..kazkada atostogavau su broliu..tai labai faina buvo.laikas kuri praleidau,ir ispudziai ilgai dar buuvo mano atmintyje..

    ingrandr

  9. 1

    nesu net buvus,netraukia tokios sodybos

    ruta26

  10. 1

    Esu buvusi Ginuciuose, Ignalinos raj. Labai patiko, gaila tik laiko mazai turejom, bet spejom daug ka pamatyti ;-) Nakvyne rinkomes malune, bet ten daugiau viesbutukas senam malune padaryta, salia yra toks ezerelis, prudelis gylio iki keliu ten vis pliuskendavomes, gulejom ant latako, kur uz grandines pts laikytis turi, nes kitaip srove nunes.. Aplankem bitininkystes muzieju, ant ledakalnio (galiu klyst, nepamenu pavadinimo kalno) kalno uzlipom nuo kurio matesi 6 skirtingi ezerai.. dar pasakociau ir pasakociau..vaziuok i kaimo turizma atostogauti, ispudziu turbut daugiau parsivesi nei is uzsienio, pati pamatysi, kokios grazios ir nematytos Lietuvoje vietos ;-) tik rinkis kaimo turizma toki, kur ne tik maudytis, degintis ir saslykus kept gali, bet kad ir daug veiklos, muzieju, parodu butu ;-)

    Imbiere