• 18ats.

    nebenoriu myletis, ka man daryti?

    kazkas man yra, su vyu kartu jau sesti metai, viskas gerai buvo kokius 3 metus, po to vis tolyn vis labiau nebenorejau myletis, namie tikrai nepervargstu, klausiau ginekologes, ka man daryt, patare 100 gr brendzio paimt pries tai, bet ir tas nepadeda, vakarui atejus, kai vyras prieina, to noredamas mane lyg elekta papurto, nezinau, ka daryt, vyro prarast tikrai nenoriu, bet kiek galima per prievarta, padekit, patarkit, net neisivaizduoju, kas man yra:(

    rimeliIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na ne tau vienai tokia beda,ansciau noredavau kiekviena diena,o siuo metu nenoriu,gal cia del nestumo ?

    gabija1

  2. 3

    Gal tave siutina koks nors jo bruozas? gal jis nebe tokios formos kokia buvo is pradziu, kai susipazinot, gal gryzta nekokio kvapo, gal jis tiesiog nebemoka taves sugundyt....pabandyk su juo tavirai paklbet :) isvykit i koki viesbuti naktelei, apsipirk, atsipalaiduok, nueik masazo, nusipirk seksualius apatinius, su kuriais jaustumeis labai seksuali, pakeisk sukuosena....pabandyk apgalvot kame cia problema, ar vyras kazka ne taip daro, ar tau reikia kazko naujo...jei tai vyras tai pakalbek, jei jauti kad tai tavyje pakeisk isvaizda :) man tai labai padeda...jauciu kad jau kazkokia apatiska viskam daraus, tai nueinu i kirpykla, pakeiciu spalva, sukuosena, nusiperku ka nors grazaus....o po visko bunu kaip naujai gimus :)

    natita785

  3. 3

    Pasikalbek su vyru,papasakok viska ir paprasyk laiko.gal jei kuri laika jis nelys,tai tu pati pradesi noret.Arba darykit ka naujo....

    Gyvaciuke

  4. 3

    man seniau taip buvo su buvusiu draugu, po 1.5 mertu draugystes jis visai manes nebetrauke, nebejauciua jokio malonumo, tad kai prisiliesdavo nebenorejau myletis. gal pas jus nebera aistros. siulyciua pabandyti pakeisti aplinka, isvaziuoti kurnors, ar sugalvoti tai kas suzadintu tau nora ir sukeltu emocijas. esu skaiciusi kad citrusiniu vaisiu kavapai sukelia nora:)

    wiktoriuke

  5. 3

    Tikriausiai tave nuo sekso atbaido tai kad daznai myledavais per prievarta,pamegink pasisneket su vyru ir paaiskint jam kas tau darosi,pamegink suzadinti savo aistra,padarykit viens kitam erotini masaza,paziurekit porno filma gal jums tiek ir tereikia kad vel noretumet vyro.

    Ermita

  6. 3

    as tai sakyciau,kad gal su hormonais negerai kas...pasiprasyk,kad istirtu hormonus...mano situacija buvo ir yra tokia...pasisakiau savo ginekologui,kad labai slenka plaukai,paeme krauja,kad istirtu hormonu kieki kraujyje...istyre...dabar bijau pameluoti,ar vyrisku,ar moterisku hormonu beveik nera,lygtai moterisku hormonu vos ne 0...todel slenka plaukai,plius prie to nera jokio noro myletis...gydymas butu-skirti gerti kazkokius hormonus,bet kadangi maitinu kudiki,viso gydymo teks palaukti...gal tavo situacija nera tokia,bet hormonu tyrimas nepamaisytu...

    Anonimas

  7. 2

    tiesiog reikia daug kalbetis, daug..

    tikmama

  8. 2

    Priezasciu ,kodel gali buti ir gal del hormonu,o gali ir taip del kitu kokiu priezasciu.Esi anksciau minejus ,kad vyra uztikai masturbuojantis.Gal toks jo veiksmas atbaide tave nuo tokiu santykiu.Gal kartais reiktu su saviskiu issiaiskint-kodel pas jus tai vyksta.Aisku gali nustoti noreti,ir delto kad del kazkokiu priezasciu nepriimtynas tau vyras tapo.Na bet ka cia mum aptaryneti ,del ko.Gal kartais tiktu del to nueiti pas koki psichologa,pasitarti-issiaiskinti,jusu seimos bedas.Gal ir yra kazkur uzsislepes,koks blogio siulelis,del kurio taip vyksta.Bet betkokiu atveju linkiu sekmes,lai viskas vel gerai buna.

    Fausta

  9. 2

    Man taip pat buvo panašiai. Buvo vyras išvykęs savaitę, skambino, sakė kad ŽIAURIAI nori namo ir taip pasiilgo.... Aj galvoju grįš, reikės mylėtis... Bet kai grįžo, tai taip pasidavėm :) beje mano iniciatyva. Gal sakau tikrai pertraukėlės didesnės reiktų :)

    lydekaite

  10. 2

    na tame kazkokia priezastis turetu buti...na man taip nera,buna kartais kai esu pavargus o vyras nori tai kazkaip apseinam,nes labai greit tada uzmiegu :) bet siaip viskas gerai musu santykiuose,o gal kazkas yra tarp jusu nutike/kazkas kad atbaido nuo santykiu tave?

    masiniuke