lydekaite

Lankėsi prieš 7 m.

  1. 9ats.
  2. 12ats.
  3. 5ats.

    Ruošiamės pirkti TV, turime dar paprastą.. Norisi jau iš tų naujesnių. Bet pasigilinus pasimečiau kurį geriau pirkti LED, LCD? Dar apie plazminius rašo, tai čia gal tas pats kas LED? Skirtumus radau, privalumus irgi, bet kad jie visi turi TIK pliusų kiek rašo ir kurį geriau pirkti niekas niekur nerašo. Pagal ką spręsti kuris mums geriau tiktų? Dar yra išmanieji, ar jiems būtinai reikalingas internetas? Jeigu internetas sustreikuotų tai galėtume žiūrėti tarkime kabelinę, kurią turime pasijungę?

    lydekaiteKinas ir TV5

  4. 3ats.
  5. 26ats.
  6. 28ats.
  7. 11ats.

    Nusipirkom naują šaldytuvą, aš jį išvaliau vos drėgnu skudurėliu, leidau išdžiūti, sudėjau maisto produktus ir įjungiau.. Ryte atsikėliau, pamačiau, kad šaldytuvo visas vidus drėgnas, ant sienelių pasiklojusi "rasa".. ant maisto pakuočių irgi susirinkusi drėgmė. Įdomu kodėl ta drėgmė renkasi... gal brokuotas šaldytuvas..? Dabar išjungiau, išvalysiu vėl, bet sakau gal valydama kažką blogai darau, gal nedėt produktų kai įjungiu šaldytuvą?

    lydekaiteBuitinė technika11

  8. 2ats.
  9. 6ats.

    Kur esate apsidraudusios ar apdraudusios vaikus nuo nelaimingų atsitikimų, kriitnių ligų, gyvybės gal draudimą esate pasirašiusios, o gal vaikui kaupiate ateičiai kažkokioje firmoje pasirašę sutartį? Ar pasidomite, palyginate kelias bendroves apie jų turimus turtus, sekmingą ar nesėkmingą veiklą? Ar turėjote jau kokių atsitikimų, kad draudimo bendrovė išmokėtų pinigus už kažkokią nelaimę ar kai vaikas sulaukė 18 metų? Na, parašykite atsiliepimą apie savo draudimo bendrovę - kodėl būtent ją pasirinkote, o ne kitą?

    lydekaiteŠeimos finansai6

  10. 20ats.