• 5ats.

    Ruošiamės pirkti TV, turime dar paprastą.. Norisi jau iš tų naujesnių. Bet pasigilinus pasimečiau kurį geriau pirkti LED, LCD? Dar apie plazminius rašo, tai čia gal tas pats kas LED? Skirtumus radau, privalumus irgi, bet kad jie visi turi TIK pliusų kiek rašo ir kurį geriau pirkti niekas niekur nerašo. Pagal ką spręsti kuris mums geriau tiktų? Dar yra išmanieji, ar jiems būtinai reikalingas internetas? Jeigu internetas sustreikuotų tai galėtume žiūrėti tarkime kabelinę, kurią turime pasijungę?

    Google naršiau, radau privalumus, bet ką pasirinkti vis tiek nesuprantu - kuo vienas už kitą pranašesnis..Na išmanusis dar suprantu, bet LED ir LCD?

    lydekaiteKinas ir TVĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    LED tai rodo tikra realu vaizda.pasijauti kaip filmavimo aikstelej kad butum:)o LCD tik kad graziai.mes irgi turim LED ismanuji.tai interneto mums nereikia.nebent pats nori ten kazkuo extra naudotis.nepirkit PLAZMOS nes daug energijos sunaudoja,beto nuo jo ir siluma sklinda,o ir vaizdas rodymo tik siaip.as tai uz LED.

    Anonimas

  2. 3

    Mes rinkomės LED televizorių. Tai ir naujesnė technologija, ir energijos sąnaudos mažesnės, ir kaip plazminiai (tai ne tas pats kaip LED), "neišdega" nuo statinio vaizdo, pats vaizdas kokybiškas, normaliai matosi iš įvairių kampų ir taip kalbama, kad ilgaamžiškesni. Rinkomės išmanujį (SMART), internetas jam reikalingas, kad naudotis tomis funkcijomis (iš visų galimybių aš tesinaudoju tik youtube, teko kai kompas sugedo panaršyt ir parašinėt facebook'e, bet nepatiko, nes pultelis pas mus paprastas, sunku rankiot raides - patogu pultelis su klaviatūra arba atskira klaviatūra, bet brangoka). Televizijos kanalų rodymui interneto ryšys įtakos neturi.

    Anonimas

  3. 2

    Perkant ir LED ,ir LCD Ir kitus, kokybeje zmogaus akis skirtumo vis tiek nematys, tad atsizvelgt belieka tik i tai,kokia elektros suvartojimo sanauda. Kokiu nori papildomu "pribambasu" :D ,ir i kaina,kiek gali moket. Kokiomis programomis noresi naudotis,ko reikia ko ne. (pvz: gali but tokios: kaip vaizdo kadras stop.praleistu,laidu,filmu.. , vaizdo atkurimas ir perziura,atbuliniu laiku. Taip pat galimybe ziureti filmus,ar ikeltas nutraukas ir per USB rakta. taip pat skaityti laikrascius, naudotis elektroniniu pastu, prieiga prie interneto google...galimybe zaisti dvd zaidimus.. ir daug ko gali but tame tv, isskyrus vien tik televizija.. o sugest,pakliut brokuotas, gali bet kokios firmos, nesvarbu ar televizorius kvarcinio ekrano,plazminio, plansetinio,..

    Anonimas

  4. 2

    Bijau kažko nesuprasti, nes ne LT pirksim.. Šnekėsim angliškai/norvegiškai.. Aš norvegiškai prastai suvokiu, vyras angliškai prastai suvokia tai dvejom kalbom. Todėl noriu apsižiūrėti visų pirma, akd bent bendras vaizdas būtų maždaug ko ieškot ir kad nesuklyst. :)
    Ačiū už išsamų atsakymą, Indre ;)

    lydekaite

  5. 1

    Patarsiu tik išmanaus nepirkti, bent kol kas, kaina per didelė už prastoką kokybę. Kol kas išmanieji televizoriai Lietuvoje nėra geri

    Ganešas