• 10ats.

    vaiko draugai

    ar daznai pas jus ateina vaiko draugai?pas mus vienas berniukas ateina kasdien(jie kartu lanko ta pacia klase),ir matau kad ramiai zaisti jiems nepavyksta.jis atejes visada is maniskio atima geresnes masineles ir zaislus,sakydamas "as pirmas pamaciau,as pirmas paemiau,as dabar noriu".ne karta teko isvis atimti is judvieju zaisla ir paslepti.jei leidziu zaisti kompa,draugas zaidzia visa laika,o maniskis vis ziuri,o kai sako"dabar man duok",jis duoda,bet po poros minuciu"sako nu duok man dabar".maniskis geroji dusia ir duoda...ar reikia kistis,drausminti drauga?suzinojau,kad jo mama jam kompa leidzia tik pusvalandi,o as kokia val.pusantros..tai jis ir megaujasi.ar palikti jiems aiskintis patiems?nes matau,kad maniskis nuskriaustasis lieka,o man kaip mamai,norisi apsaugoti..

    axomSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na nezinau man tas berniukas labai nepatikimas pasirode na is aprasymo,as paprasciausiai neleisciau zaisti kambariuose,nera ko paprasti,o tuo labiau kad nemoka dalintis,jauciasi vierkas visur,siaip nenoreciau kad mano vaikas bendrautu su tokiu draugu,o i kiema isleist irgi prisibijociau kad nesugalvotu kokiu nesamoniu,nes kiek suprantu jis vadovauja visur.na gal ne i tema bet pas mus kieme neseniai buvo tokia situacija,kad 9metu vaikas liepe daryti oralini savo bendraamziui,tas silpnesnis,tylesnis tai ir dare.tai siaip logiskai pagalvojus geriau tegu zaidzia namie,bent matysit kaip jie bendrauja,ir ka jie vaikia,jus jam pasakykit kad privalo dalintis,jug tai ne jo zaislai,butinai isikiskit,neleiskit kad jusu vaikutis butu nustumtas,ir pati savo suneliui paaiskinkit kad neapsileistu,kad neleistu kad ji skriaustu.

    sandradan

  2. 2

    dabar per mazi,paskui bus per dideli ir visai neklausys,o tu gal pabandyk tam berniukui paaiskint,jog reikia dalintis ar dar kazkaip graziai parodyt.

    Bosiene

  3. 2

    bosiene,jis istikruju vienturtis,bet tuoj bus vyresnysis brolis:)na,nezinau kaip ten jo mama..o dar,maniskis su tevu isvyko i kirpykla,tai jis sedejo pas mus ir lauke jo,bet nesulauke,isejo namo..jiem po 6 metus,gal dar mazi,nezinau kaip su tokiais elgtis.

    axom

  4. 2

    Vykit į lauką! Šiandien buvo puikus oras, tegul pasiima mašinėles į lauką ir važinėjasi kieme.. Kompo tada nereikės. Na, iš tikrųjų kėbli situacija. Jūsų vaikas moka dalintis, o kitas ne. Todėl ir kenčia.. O kaip spręsti.. Gal kitos mamos pasiūlys ką :)

    lydekaite

  5. 2

    beje,siandien neleidau kompo,tai jie musesi del zaislu,i lauka neina,dviraciai rudija,kamuolis nuleido"gara"...nezinau,ka daryti...

    axom

  6. 1

    na ateina pas mergaites drauges,bet tokiu keblumu nebuna.dazniausiai pasidalina zaislais tiek pc.zaidzia mokyklomis

    nesvarbu

  7. 1

    manyciau kad kai buna tas berniukas tada turi pasakyt abiem kad reikia dalintis ir zaisti kartu, daugiau siulyt eit i lauka, nes veliau bus jau per velu kazka aiskint, dar ziurint kaip tas berniukas auklejamas namuose

    Anonimas

  8. 1

    o kodel tu privalai leisti,jog jie visada pas jus namie zaistu?na,jei to draugo mama yra grieztesne,nei tu,tai naturalu,jog jis atejes pas pajaucia laisve.cia daug kas priklauso nuo kas pas vaika seimoje vyksta.gal jis vienturtis ir iprates,jog dalintis nereikia.

    Bosiene

  9. 1

    Mano manymu tau reiketu su sunum atsisedus pakalbeti ar ji tenkina tokia draugyste. Jei jis toks atlapasirdis gerietis, gal tas "draugas" ji uzstoja mokykloj, gal gina nuo kitu "bistresniu". Gal cia pas juos tokia sajunga, susitarimas yra.

    Anonimas

  10. 0

    Turiu tokia pat beda-manajam3m, o drauges sunui 4m,tai Kai susitinkam manasis visalaik sedi nekrutedamas,nes bijo.keikiasi neispasakytai drauges sunus,vis rasdavo priezasciu musti Mano vaika.o drauge tiesiog lyg nematytu-nieko realaus nepadare.tai teliko mums nesusitikt su vaikais.jau bendraujam tik telefonu.turbut neteksiu drauges...

    Anonimas