• 11ats.

    reikia patarimo del maitinimo MP, 2 sav. kudikis godziai ir greitai valgo, o po to labai gausiai atpilineja, tada prasideda zagsejimas ir vel alkanas, ka daryti?

    mamytes, man reikia patarimo del vaikelio maitinimo MP (2 sav). Dukryte godziai ir greitai valgo, o po to labai gausiai atpilineja. tada prasideda zagsejimas ir vel alkana, ir vel maitinu ir taip galima testi be pabaigos. ka darau ne taip? bandau pakelti, kad atsirugtu, bet dazniausiai nepavyksta, o tik paguldai ir atpila.

    ingriAtpylinėjimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gal tada dazniau maitinkit,kad taip neisalktu ir nevalgys godziai.Ir panesiokit kol atsirugs,kad ir kiek tai truktu.

    pavasarinuke

  2. 2

    Mums tas pats buvo. Truputi nervindavo toks maitinimas, nes valgo valgo, o dar puse atpila. Vėl per naujo,nes tuoj verkt pradėdavo - alkanas, dar pilvelį paskaudėdavo. Aš blogai krūtį paduodavau. Jis "čepsėdavo", nepakankamai apžiodavo spenelio rudąjį lauką, todėl susidarydavo kur tarpiukas tarp lupyčių ir prisirydavo oro bežįsdamas. Todėl atpilinėdavo. Ir negalėjau išmokinti tinkamai paimti nors tu ką. Tai turėjau antspenius, pabandžiau su jais maitinti ir baigėsi tos nesamonės su atpilinėjimais. Antspenį nori nenori jau apžiodavo visą, o kažkur po savaitės jau ir tinkamai be antspenio valgė. Tik vistiek didžiąją dalį dienos valgydavo. Kadangi vaikutis neturi daug jėgų dar traukti pienuką, tai jis labai po mažai įtraukia, todėl reikia ilgėliau pagulėti. Po poros mėnėsiukų pavalgys daug greičiau!
    Kantrybės, sėkmės ir sveikinimai susilaukus leliuko :)

    lydekaite

  3. 2

    nepergyvenk taip pat ir man buvo kaip maitini tai maitink kokia desim minuciu tiktai tada ne tiek daug privalgis,bet dazniau reikes matinti.

    neira

  4. 1
  5. 1

    Pas mus tas pats buvo. Vienas patarimas būtų ilgiau atrūgindinėti, kartais tai užtrunka ir iki pusvalandžio. Kitas, duok vaikiukui čiulptuką. Akivaizdu, kad jam reikia patenkinti savo čiulpimo refleksą, ne vien tik maisto. O gaunasi, kad apsiryja, per daug pienuko ir pila lauk, susierzina, tada vėl ramintis nori ir vėl apsiryja. Toks uždaras ratas. Mums palengvėjo kai galiausiai įdaviau čiulptuką, nors ir nenorėjau, bet kad jau vaiko pasidarė gaila.

    Anonimas

  6. 1

    Reikia apsiginkluoti kantrybe..Ir dažniau davinėti krūtį..

    Jorkaile

  7. 1

    Ir kaip jau rase, geriau dazniau duok kruti, kad labai nepultu greit valgyt, nes kai per daug privago, tai ir atpila.Dar gali biski pamaitinus palaikyr kad atrugtu ir toliau maitinti:)

    Jaudrute

  8. 1

    taip greit leliukai neatrugsta...As savaja laikydavau kitakart ir po 10-20 min.Glostyk nugaryte is apacios i virsu, jei nepadeda, pastuksenk, tik nesmarkiai aisku:))

    Jaudrute

  9. 1

    na as manau,kad kai vaikas zindzia kruti jam patenka oro,todel ir gaunasi toks gausus atpilinejimas

    nade

  10. 1

    istiesu gal per ilgai palaikai nevalgiusia,nes va maniske atsimenu kai budavo tokio amziaus,tai jei neduodavau pora val valgyt tai ir taip godziai valgydavo,tiesiog rydavo,bet tik tiek kad niekada neatpilinedavo,net nereikdavo nesioti kad atsirugtu,bet pabandyk gal jei ilga laika nemaitini tai dazniau pamaitinti,panesiok vaikuti kad atsirugtu.

    masiniuke