• 22ats.

    Daktaras psichiatras skyre antidepresantu mano sunui,o anyta zirzia kad kepenis vaikui sugadinsiu.

    Antidepresantai "Amitriptyline-grindeks" taip jie vadinasi.juk as juos duosiu tik tam skirta laika .Vaikas tame lb piktas sau agresyvus ,nervingas verkia po 2 val.nebepamiega nektimis,as pati jau baigiu isproteti.O ka jus manot apie tai?

    lineja85Vaistai vaikams ir kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    As taip pat pasikonsultuociau su dar vienu, kitu gydytoju,o SITU vaistuku neduociau savo vaikui. Gal su homeopatu pasikonsultuokit?

    almyte7

  2. 4

    Na, su tais vaistais atsargiai.. Iš patirties sakau, pati gėriau būdama paauglė. Žinoma kitus antidepresantus. Stebėkite vaiką, būna, kad netinka antidepresantai. Nuo tokio tipo vaistų darosi sunku sutelkti dėmesį, dar baisiau prie jų priprantama. Duokite vaikui DAUG gerti, nuo jų gali troškinti.. Bet jei daktaras paskyrė galbūt jau tikrai reikia.

    lydekaite

  3. 3

    nebent galima vaikui kazkokiu hemopatiniu duoti vaistu,nuo ju bent nepriprantama

    nade

  4. 3

    Nuo psichologinių ligų vaistų nėra. esu įsitikinus 100 %. Neduočiau vaikui jų. Bijočiau, kad įpras, bijočiau, kad tai turės įtakos jo raidai.. Jei vaikas turi psichologinų bėdų - reiškias tėvai jų turi dar daugiau. Nusiraminčiau pati, sukurčiau vaikui kitokias sąlygas.. O anytos irgi būna teisios.

    Jorkaile

  5. 3

    o kokio amziaus vaikas?zinoma jog kepenims pakenks jei vaikas mazas,..

    nade

  6. 3

    nera nekaltu vaistu,visi jie kazkiek kenkia,nors kita vieta ir gydo..manau jus geriat mazesnem dozemis?nes jie vaikams iki 12 metu nerekomenduojami.manau vistiek pasikliauk daktaru,ir zinoma stebek ar yra kokia nauda is siu vaistu..

    sandritute

  7. 3

    Gydytojas gal zino ka daro;).
    Anyta turi savo nuomone, bet ji situacijos gal nezino. Geriau vaika dabar pagydyt, nes veliau gali situacija dar pabloget.
    Sekmes

    tulpe

  8. 2

    na ka anyta sako tai nereikia kreipti demesio,jos visos tik burbet sugeba :) o kas del vaistu tai pasiskaiciau cia visu komentarus tai ir as joms pritarsiu kad geriausia dar su vienu specialistu pasikonsultuoti.

    masiniuke

  9. 2

    as tikeciau gydytoju ,o ne anyta(nebent ji pati medike),bet del vaistu poveikio galima pasikonsultuoti ir su kitu gydytoju,tiesiog manu kad galima pasiskambint kitam gydytojui ir paprasyt patarimo

    Aureluze

  10. 2

    tikrai neduočiau šių vaistų vaikui,net jei gydytojas paskyrė,pasikonsultuokite su kitu gydytoju.
    man yra neurochirurgas išrašęs vaistų,kurie gali sukelti net mirti,kita gydytoja žado neteko kai sužinojo,kad man tokie vaistai paskirti.beto apie juos paskaičiau mamų forume atsiliepimus,kurios vartojo,pakraupau paskaičiusi.
    beto ir jūsų vaikui išrašytų vaistų info lapuką paskaičiau,visai nenorėčiau,kad mano vaikas nutuktų,kilinėtų aukšta temperatūra,užeitų traukuliai ir visa kita,kas gali nutikti nuo šių vaistų,kepenis ėda galima sakyti visi cheminiai vaistai,ypatingai daugiau pavartojus.
    šaunuolė anyta,kad rūpinasi anūku,spaudžiu dešinę.

    emiliukas