• 22ats.

    Ar verta pirkti Fisher Price mokomąjį šuniuką kalbantį lietuviškai?

    Gana nebrangiai radau šį šuniuką (http://www.zaislaivaikams.lt/karsti-pasiulymai/fisher-price-mokomasis-suniukas.html) ir galvoju gal tiktų po Kalėdų eglute mano mažajam..Tačiau iš mano draugų rato kol kas niekas tokio neturi, tad negaliu pasiteirauti ar vaikai juos mėgsta? Gal Jūs jau esate nupirkę šį žaislą?

    VaidaVešv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Turime si zaisliuka ir tikrai geras vaikucio lavinimo draugas :) jau ir moka dainuoti sokti kartu su suneliu,bando sakyti abecele :)manau vertas demesio zaisliukas :)

    Pearl

  2. 2

    Prieš 2-3 savaites mačiau šį šuniuką už 99 Lt RIMI parduotuvėje.. O prieš pusmetį "Žaislų Planetoje" taip pat buvo 99 Lt, db nežinau.. :)

    lydekaite

  3. 1

    o mano sunelis visai nezaidzia su siuo zaislu nupirkom kaip tik atsirado nes man labai patiko maniau ir sunus susidomes bet deja jam neprilipo tai stovi ir dulkes renka jau daugiau nei puse metu. tai manau labai individualiai kekvienam

    Anonimas

  4. 1

    Maximoje man nelabai patinka pirkti zaislus, nes jie buna "issluoti" jau per kelias valandas, atejus po keliu dienu randi tik isdraskytas pakuotes ir dideli sliukslyna :(
    Geriau jau nueiti i zaislu parduotuve ir nusipirkti zailsa su 50 proc. nuolaida grazu ir tvarkinga :)

    Sange

  5. 1

    Tai puikiausia kaledine dovana butu kokiam nors vaikui. Kiaip viena mama minejo, suniukas idomus net ir suaugusiam zmogui, tai kaip gali nepatikti vaikui :) Siuo metu siu suniuku galit pasidairyti "vaiku miestas" parduotuvese, ten zaislams nuolaidos iki 50proc.

    Sange

  6. 1
  7. 1

    tikrai verta pirkti super pasirinkimas:)

    Bosiene

  8. 1

    pirkau si suniuka savo mazyliui kai jam buvo 6 men, taciau tada jam jis dar visiskai nerupejo, dabar maniskiui metukai ir beveik trys men tai jau uzsiima su suniuku, zino kur spausti reikia, daro mymu mylu, buciuoja:) manau nuo metuku vaikui jau idomu, bet anksciau jo pirkti nlb reikia...

    Doviliuke

  9. 1

    Zinoma verta!manasis bambliukas nepaleidzia is rank u ir ismoko kur rankytes ir t.t.

    MamaRita

  10. 1

    Patys irgi neturime, bet gulint ligonineje, kaimyne turejo toki suniuka.Fantastiskas.Labai fainos daineles, vaikeliui idomu spaudineti ir visokius eilerastukus ir daineles klausytis.Nupirkciau irgi, jei nebutu toks brangus. Gal koks geras Kaledu senis atnes:)

    liutukas