• 15ats.

    kaip rengti kudikius vežant į lauką šaltuoju metų laiku?

    Nusipirkau keleta rūbelių, miegmaišį, kombinezoną ir supratau, kad net neįsivaizduoju kaip reikia rengti kūdikį. Gal galite patarti. Ar Jus aprengiant miegmaišiu (aš nusipirkau medvilninį iš vidaus, o išorėje polisteris, toks gan šiltas), vilktumėte dar po apačia kokią maikutę ar dar ką nors? Ir vežant į lauką po kombinezonu užtektu kokį šliaužtinuką uždėti, jeigu vaikas dar bus vežimėlyje įdėtas į vokelį vežimėliui?

    AnonimasRūbeliai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    siltai,bet nepersistenk,jei nori buti garantuota,jog bus nepersilta ir nepersalta,kai aprenksi leliuka pamatuok temperatura yra ant galvos dedasi juostele,tai neturetu virsyti 37laispsniu.

    Bosiene

  2. 3

    as maunu trumpom rankovem bodi,sliauztinukus,megstuka,kelnytes,tada kombinzona ir apkloju su pledu

    ruta26

  3. 3

    As uzdedavau bodziuka, sliauztinukus, medvilnine kepuryte, paskui kombinzona ir vilnone kepuryte, idedavau i kombinzona ir i silta vokeli ir i vezimuka, taip eidavau ziema pasivaikscioti.

    Svetusia

  4. 3

    oj toki maziuka tai manau reikia siltai aprengt nes jie net nelaiko savo kuno temperaturos, siluma greit isgaruoja, tai bodziukai, kelnytes ar giedriukus, ir trikona silta dar megztuka koki uzdeciau, kojnes vilnones ir dar vienas ant virsaus, zodziu aptulot kaip reikiant teks

    Kalnietiene

  5. 2

    siltai kaip dar galima juos rengti:)))))

    mamyciuke

  6. 2

    oho kiek info!kaip rase vienuole,svarbu nepersistenk.visi patarimai geri,nu tik gal kojines siltesnes dek,nes kojos sala greit..miegmaisi galesi ideti i vezimo lopsi,kai bus jau tikrai salta,o kol kas su kombinez tegu pabuna.be to maziukam patariama buti lauke iki -7-8 laipsniu salcio.

    axom

  7. 2

    manau, kad nera dar taip salta,ir nepersistengit,dauguma mamyciu persiltai rengia leliukus

    vienuole

  8. 2

    as tai rengiu smelinuka ilgom rankovem, sliaustukus siltesnius, kojinytes ir i kombinezona dedu ir i vezima, ir uzkloju vilnoniu pleduku. maziukas buna tikras kleckas kai parsivezu is lauko. o miega su bodziuku sliaustukais ir uzklotas kaldryte, ir nesusala maziukas.

    wiktoriuke

  9. 2

    bodžiukas ilgom rankovytėm, šiltesni šliaužtai,kelnytės storos, megztukas storas, kepurytė medvilninė, kepurytė žieminė, kombinezoniukas didesnis ir pleduką užmesdavau ant viršaus.

    lydekaite

  10. 2

    Na as tokiu oru rengiu taip. Silta kepuryte su pukuciu viduje. Smelinukas ilgomis rankovemis, ilgos kudikiu gietrytes, ant virsaus megztukas ir veliurines kelnytes. Vilnones kojinytes, pirstinytes su pukuciu viduje ir striuke silta. ir idedu dar i vilnoni vokeli. Kai bus salciau rengsiu dar kombinezona toki su kelnem per visa kuna, ant sleikyciu toks.

    kvapni_feja