Atsakymai

  1. 3

    kartais pasitaiko bet labai retai.

    rita0609

  2. 3

    dažnai tekdavo susidurti darbe su tokiais keliais žmonėmis, bet bendraudavom tik darbo reikalais jokiu asmeniškumų, ir tai prisivengdavau.

    Lulu

  3. 3

    oi tekdavo ir nerkarta,aisku kartais stengiesi derintis,bet siaip jei tik imanoma bandau isvengt kazkokio bendravimo.

    sandradan

  4. 2

    na kazkaip dar niekada nebuvo pas mane tokia situacija,kad jei nepatiktu zmogus ir as jam jausciau antipatija ir mane aplinkybes verstu su juo bendrauti,,,jei man zmogus nepatinka ir nebendrauju

    nade

  5. 2

    Yra teke bendrauti. Tokiu zmoniu vengiu, kaip velnias kryziu pamates. Jei papuola su tokiais bendrauti, atitinkamai ir bendrauju..stengiuosi i pokalbi nesileisti, pasitaiko, kad balso tona pakeiciu, veide be jokios reakcijos bunu..

    Imbiere

  6. 2

    Na, Aciu Dievui man taip pat retai tenka. Buvo vyro draugai tokie veidmainiai, bet laikui begant man jau nebereikejo sakyti, jis pats pamate ir nutraukem visus rysius su jais. Bet va vieno negaliu pakeisti tai keletas vyro giminaiciu, nu nezinau, bet man nemiela su jais bendraut, nors tu ka. Aisku as stengiuosi but mandagi maloni, bet gryzus is ju man visada negera buna.

    Anonimas

  7. 2

    Taip. Jei nėra galimybių išvengti to žmogaus, tai kenčiu. Bet visada jei yra galimybė nebūnu su tokiais žmonėmis. Mane labai išsekina jie.

    lydekaite

  8. 1

    oi iš tikrųjų dažnai... Vengiu su jais palaikyt minimaliai mažai pokalbių.... Tik iš reikalo..

    Jorkaile

  9. 1

    aš nerūšiuoju žmonių, žinau, kad visokių yra ir visokių reikia, todėl labai puikiai sutariu su visais, galiu rasti bendrą kalbą su bet kokiu. Na, aišku, jeigu koks sadistas, tai stengiuosi nelysti į akis. Ir dar jei koks pasiputęs, pasikėlęs ir nesisveikina, tai irgi nelendu į akis ir nesižeminu.

    vinipukas

  10. 1

    netenka su tokiais zmonemis bendrauti.

    Bosiene