Atsakymai

  1. 7

    Neskausmingas. Žiūrint kaip nusiteiksi.. O jei ten ir truput paskaudės, tai žinok, kai tik pamatysi savo lialių viską viską pamirši :))

    Jorkaile

  2. 5

    nenusiteik kad skaudes,nes vienom skauda,kitos beveik nejaucia to,tas skausmas yra iskenciamas,nors pas mane skausmai buvo ojojoj,bet jau baigiu pamirst,ir trecia karta gimdydama tikrai maziausiai baiminciaus kad skaudes,leliukas atperka visus skausmus.

    sandradan

  3. 5

    na skauda zinoma,bet iskesti eina,visos juk iskenciam:)

    kami

  4. 5

    as buvau nusiteikus ne bus tik op ir yra, tai ir nebuvo baisu, tik saremiai skausmingi, bet juos galima iskest, jus vis praeina ir vel ateina, o jau kai reikejo gimdyt tai nieko nebejauciau

    Kalnietiene

  5. 4

    Skauda, bet kentėti galima :)

    Lulu

  6. 4

    na taip jis skausmingas visom. tik vienos lengviau jy iskencia, kitos sunkiau. viskas priklauso nuo to kiek ilgai jis tesesi. as pagimdziau per 3 val. taigi tikrai neysivaizduoju kaip buciau ilgiau iskentusi, bet kitos juk visa para prasikankina, ir nenumirsta juk. bet tikrai patikek kai jau pagimdysi ir pamatysi savo vaikuti, skausma pamirsi iskart:))

    vestina

  7. 3

    skauda tik per saremius, per pati gimdyma jau nieko nebeskaudejo :) ir aplamai visoms skirtingai, priklauso nuo saremiu ilgumo, gimdymo sudetingumo ir moters moralines stiprybes. bet verta iskesti ta skausma vien del to, kad pajustum ta neapsakoma malonuma kai paimi leliu ant ranku :) pasakiskas jausmas :)

    Simse

  8. 3

    Skauda, bet tikrai galima kęsti :) Gimdysi dar mažiausiai 2 kartus ;] Nenusiteik, kad skaudės. Juk per mėnesines taip pat paskaudena. :) Įsivaizduok, kad skausmas kaip per mėnesines tik kiek stipresnis ir su pertraukomis :) O pamačius leliuką, pasijusi kaip devintam danguje :)

    lydekaite

  9. 2
  10. 2

    pats gimdymas (stumimas) bent jau man nebuvo skausmingas. susikoncentravau i stumima ir jokiu skausmu nejutau. jei galvosi, kad skauda, tai ir skaudes :) na, o saremiai nera malonus, bet nuo ju kiek zinau dar niekas nemire :) jei butu skausmas del skausmo, tai ji istverti gal ir butu sunku, bet kai visa tai vyksta del mazylio, tai yra kitoks nusistatymas ir kitoks poziuris i skausma.

    romantike