• 33ats.

    Kur naujagimiui miegoti - su tėvais ar savo lovytėje?

    Kur naujagimiui miegoti - su tėvais ar savo lovytėje?
    Su teveliais tai jaus musu siluma.Bet kaip pripras tai bus sunku veliasniais laikotarpiais.Kokia jusu nuomuone i tai?

    AnonimasMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Musu mazyle nemiega su manimi,bet as daznai nakti keliuosi ir tikrinu ar viskas gerai:) Kadangi pirmas vaikelis tai as vis dar toki stresiuka jauciu.

    Anonimas

  2. 5

    Mes miegodavom visi kartu (kadangi pati maitinu ir naktį keliasi laaaabai dažnai). Dabar tik pristumta lovytė ir nuimtas šonas, kad naktį nei man nei vaikui nesibudinti. Visi puikiai išsimiegam, nors mažasis keliasi n kartų per naktį pagert MP. Manau vaikui tėvų šilumos NIEKADA nebus per daug. Kai užaugs vaikas tai galėsim tik pasvajoti, kad pasėdėtų ant kelių ar pagulėtų šalia..
    Todėl mano atsakymas būtų toks: naujagymius būtinai šalia, vėliau jau pagal situaciją. Jei atskirai visi puikiai išsimiegate, tai miegokite atskirai. Mano situacija yra kiek kitokia..

    lydekaite

  3. 5

    naujagimis turi miegoti savo lovytėje.

    Lulu

  4. 4

    mano mazius miegojo su mumis lovoje,vyras vis panikuodavo kad leliukas mazas juda lovelej,kad nusiklos,kad jam baisu vienam ir pan,taip ir atkrauste i viduriuka.NIEKADA neesame nei prispaude kaip kai kas sako,visada jausdavau salia,anksti pradejo ismiegoti visa nakti,paskui paaugus buvo toks laikas kai pietu miegeli miegodavo savo lovelej,o nakti jau pas mus pareidavo,dabar vaikui 3 metukai,miega vienas savo lovoje,atprato pats,matyt nauja lova patiko:) cia kiek zmoniu tiek nuomoniu,bet jei butu galimybe atsukti laika elgciausi taip pat.jausdamas mano siluma vaikas puikiai miegojo ir nezinau ka reiskia bemiege naktis.

    sandritute

  5. 4

    kiekvienas turi miegoti savo lovoje - tevai savo, o vaikai savo. pagulineti, pasivartyti galima ir su teveliais ju lovoje, bet miegoti turi savo lovyteje.

    romantike

  6. 4

    Tai ipratimas ar pripratimas,kad vaikiukas salia taves turi miegoti:)

    Anonimas

  7. 4

    Na pati ir atsakei i si klausima :) Salia tevu gerai,bet kai pripras nemiegos lovytej..
    Mes kai buvo maza mergaite dejom i lovyte,o dabar kai biski didesne ir kadangi Lt neturim nusipirke lovytes,tai miega su mum..Tikiuosi veliau taip pat kaip anksciau miegos lovytej :)

    Anonimas

  8. 4

    Manau vaikutis turi miegoti savo lovyteje,nebent serga tada galima padaryti isimti.Tai ne tik del vaiko saugumo,bet sakoma suauges zmogus istraukia is vaikiuko energija kiek tame tiesos irgi klausimas

    lolitaaa

  9. 3

    Bet dazniausiai mamos ka darome :) Guldome prie saves :). Vaikai visas musu turtas,o dar kaip mazi buna tai is vis juos norime apkabinti ir nepaleisti ir taip buna ramu silta kaip kartu miegate :)

    Anonimas

  10. 3

    na cia kiekvienu tevu asmeniskas reikalas,kaip migdyti vaika..as siaip migdziau lovyteje,nes jai vaika visa laika migdai salia saves,o po to idedi i lovyte jam gaunasi savotiska trauma ir jis nebenori vienas miegoti..

    nade