• 31ats.

    Kaip uzmiega jusu kudikeliai?

    Maniske 2,5 menesio nekaip neuzmiega pati,turiu nesioti ant ranku,kol uzmigs ir tada guldau i lovyte...i pamiega lb mazai po pusvalandi...buna ir daugiau....ir prabunda...

    savasstiliusMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Maniskis tik ant ranku uzmiega ir svarbiausia reikia dar vaiksciot po kambari, tik prisedi iskart prabunda :)

    sauleee

  2. 4

    Maniškis tokiu laiku užmigdavo arba gerdamas mano pienuką arba ant rankų supdavau. Bet nepriprato. Dabar jau 9 mėn mums, užmiega dažniausiai gerdamas mano pienuką, arba pas tėtį ant rankų tyliai žiūrėdamas televizorių.

    lydekaite

  3. 4

    mano mazyle iki kokia 4 men ir uzmigdavo tik ant ranku nesiojama ,o veliau tai ant peties pasidedu jos galvyte prisiglaudziu ir paniuniuoju ,cia taip dienos metu ,o ant nakties kai guldau tai po prausimosi idedu i lovyte ir begerdama pienuka is buteliuko uzmiega pati ,

    lina38

  4. 3

    maniske jau pusantru,o vistiek turiu ant keliu pasisodinusi kelias min palinguoti,pati niekaip neuzmiega

    genutester

  5. 3

    tokio amžiaus maniškė ir užmigdavo supama :)

    Lulu

  6. 3

    Uzmiega lovyteje su soskiuku burnyteje. Kartais "krenta kaip lapas", o kartais tenka pavargti kol uzmiega, muistosi, blaskosi.

    kvapni_feja

  7. 3

    mano labai jautri kokia tai, ipratinau ant ranku uzmigt, tai visada uzsupuot reikia, ir dar buna kad ant ranku miega o i lovyte idejus prabunda ir vel viskas is naujo, ir seip kai jau miega tai namie mirtina tyla turi but, tai va vargstam bisky

    Kalnietiene

  8. 2

    mano panelei jau beveik 10menesiuku, bet iki siol migdomes ant ranku. Nors ir sunkoka jau taip, bet ka padarysi - kaip prisipratinom, taip ir turim :D isaugs :)))

    esperanza

  9. 2

    Mano mazyle 11 menesiu,visalaika turi jausti mano ir tevelio siluma.Miega jautriai,daznai naktimis keliasi,kazkaip diena su naktim sumaisiusi diena miega lyg miegancioji grazuole ir ji niekas nesvarbu kaip miegutia.O nakti nori dukti-zaisti ir buti niurkinama.Bet nelepinu sitaip,kad niurkinti ir guguoti.Stengiusi diena daugiau su ja eiti i kiema,zaisti ir visa kita,kad sugriztu i ta ritma,kad nakti miegucio reikia daryti:)

    Anonimas

  10. 2

    Ko noret,juk dar tokia maza tavo mergyte:) kai maniske buvo maza dar visai irgi buvo labai sunku su miegu...reikedavo visada supt kad uzmigtu...dabar jau salia pasiguldau,duodu pienuko ir uzmiega..

    Anonimas